رفتن به محتوا
تلویزیون سام با ۲ سال ضمانت سام سرویس
کد خبر 325316

تنهایی غم انگیز مردان و زنان منزوی و کهنسال جهانی می شود

معرفی یک وزیر برای رسیدگی به معضل "تنهایی" در بریتانیا

ساعت24-انسان هماره درآرزوی این بوده و هست که زمان را از گردش بازدارد و جاودانه شود و از سوی دیگر دنبال ارامش وتنهازندگی کردن بوده است .اما این آرزو دردنیای امروز به کارش می آید؟ به نظر می رسد اگر آنچه در جامعه انگلستان شاهد ش هستیم که درآن 9میلیون نفر که شاید بیشتر انها زنان و مردان سالخورده تنها یند این آرزو را نداشته باشیم.

65456
دنیای امروز به شدت به سوی پیرشدن پیش می رود. رشد جمعیت بسیار اندک در اکثرکشورهای جهان و روند روبه رشد پیری از یک سو و میل به زندگی دور از دیگران از سوی دیگر در انگلستان نماد تنهایی شده اند ومدیران این کشور به فکر افتاده اند با این پدیده برخوردی نو داشته باشند. . دولت بریتانیا دست به معرفی وزیری برای مقابله با این معضل اجتماعی زده است. بنا به آمارهای موجود بیش از ۹ میلیون نفر در بریتانیا در تنهایی به سر می‌برند.بنا به آمار دولت بریتانیا و صلیب سرخ بیش از ۹ میلیون شهروند تنها و منزوی در این کشور زندگی می‌کنند. بنا به یک آمار تکان‌دهنده بیش از ۲۰۰ هزار سالمند در بریتانیا حداکثر یک بار در ماه با دوستان و بستگان خود تماس یا گفت‌وگو دارند.ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا درباره این "چالش اجتماعی" گفت که "افراد زیادی در این واقعیت غم‌انگیز" به سر می‌برند. نخست‌وزیر بریتانیا تصریح کرد که دولت او خواهان رسیدگی به این معضل اجتماعی است.نهاد ویژه‌ای در دولت بریتانیا برای رسیدگی به مشکل "تنهایی" ایجاد شده است که در حال حاضر مسئولیت آن بر عهده تریسی کروچ، "وزیر ورزش و جامعه مدنی" این کشور نهاده شده است.خانم کروچ موظف است که در این زمینه به‌صورت فراحزبی عمل کند و تمامی برنامه‌های دولتی و بخش خصوصی را با یکدیگر هماهنگ سازد. وزیر ورزش بریتانیا گفت که گرچه این مشکل در سالمندان بیشتر دیده می‌شود ، اما معضل تنهایی در میان تمامی گروه‌های سنی وجود دارد.به گفته کارشناسان فقدان روابط اجتماعی می‌تواند پیامدهای بسیار خطرناکی برای روان و سلامتی شهروندان داشته باشد و حتی می‌تواند به کاهش طول عمر انسان‌ها بینجامد.
میراث جو کوکس
با تعیین نهادی مستقل برای رسیدگی به مشکل "تنهایی و انزوا" در دولت بریتانیا در واقع برنامه‌ای دنبال می‌شود که برای نخستین بار به ابتکار خانم جو کوکس، نماینده حزب کارگر بریتانیا برای کمک به "افراد تنها" پی‌ریزی شده بود.کمیسیونی در پارلمان بریتانیا در سال ۲۰۱۷ وظیفه رسیدگی به مشکل "تنهایی" را برعهده گرفت و در پایان تحقیقات خود به دولت بریتانیا پیشنهاد کرد برای مقابله‌ی موثر با این پدیده اجتماعی نهاد یا وزارتخانه‌ی مستقلی را تاسیس کند.جو کوکس در ۱۶ ژوئن ۲۰۱۶ یک هفته پیش از برگزاری همه‌پرسی درباره خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا توسط یک مهاجم راست‌گرا به‌طرز دلخراشی کشته شد. خانم کوکس یکی از طرفدران ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا و یکی از فعالان سرشناس حقوق‌بشر در اروپا بود. قاتل کوکس در دادگاهی در بریتانیا به حبس ابد محکوم شد.
آینه جهان فردا ؟
ایا بریتانیای امروز آینهفردای همه کشورهای جهان است ؟ به نظر می رسد در اروپای غربی دست کم بتوان به این پرسش جواب مثبت داد. در ژاپن نیز سالهاست جمعیت سالخوردگان نسبت به کل جمعیت روندی فزاینده را تجربه می کند. در برخی کشورهای اسیایی نیز می توان این پدیده را دید اما رشد جمعیت در برخی کشورهای افریقایی بسیار بالاتر از رشدجمعیت متوسط جهان است. ایران نیز به دلیل کاهش رشد جمعیت نسبت به دهه 1358 تا 1368 با شتاب بیشتری به سوی پیر شدن پیش می رود

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها