رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 368621

اسپوتنیک بدبختی کشورها را گزارش می دهد

بدبخت ترین کشور جهان

ساعت24-به گزارش اسپوتنیک به نقل از سی ان ان، نیجریه در فقر، از هند پیشه گرفته است. بر اساس مطالعه سالانه موسسه بروکینگز، در کشور نفت خیز نیجریه 87 میلیون نفر فقیر با درآمد روزانه کمتر از 1.9دلار زندگی می کنند.

خبر46
این افراد 44.4 درصد از جمعیت کشور را تشکیل می دهد که به زودی به 50 درصد می رسد. روند اقتصاد در نیجریه به سمت شرایط بدتر پیش می رود. در پایان سال در این کشور، تعداد 3.2 میلیون نفر فقیر به این میزان اضافه می گردد. با وجود اینکه این کشور از کشورهای اصلی تولید کننده نفت در آفریقا است ، کاهش قیمت نفت در طی سالهای گذشته از علل این موضوع می باشد. به گفته کارشناسان، در حال حاضر 71.5 میلیون شهروند هندی زیر خط فقر زندگی می کنند. این تنها 5.3 درصد از جمعیت کشور هند را تشکیل می دهد و تعداد فقرا همچنان در حال کاهش است. جایگاه سوم متعلق به جمهوری دموکراتیک کنگو با بیش از 63 میلیون نفر فقیر می باشد. با توجه به پیش بینی های موسسه بروکینگز، تا سال 2030 در قاره آفریقا حدود 90 درصد از شهروندان فقیر زندگی خواهند کرد. اندونزی و بنگلادش نیز با 14.2 و 17 میلیون نفر فقیر در جایگاه بعدی قرار دارند.
ترکمنستان سرزمینی غنی از نفت و گاز با مردمی
با استناد به تحقیق موسسه بین المللی مستقل هدایت از بهربرداری ذخایر طبیعی، ترکمنستان در لیست کشورهایی که ملل آنها از ذخایر طبیعی خود سود می برند جای 88 ماقبل آخر را اشغال کرده است. وضع امور فقط در اریتره بدتر از ترکمنستان است.در ترکمنستان عملا هیچ پایه ای وجود ندارد که امکان بدهد اهالی آن کشور از فروش ثروت های طبیعی کشور خود سود ببرند. ولی امکان بالای آن وجود دارد که پول های حاصله از صدور نفت و گاز در دست یک تعداد شرکت ها و نخبگان دولتی باقی بماند.مبالغ هنگفت پول های دریافت شده از فروش مواد طبیعی و فقر مطلق مردم ساکن این کشور ها اسنان را به حیرت می اندازد. بیش از یک میلیارد و هشتصد نفر از جمعیت های چند ده کشور تحقیق شده در فقر و ناداری کامل بسر می برند.در گزارش آمده است: داده ها به روشنی نشان می دهد که برای تغییر دادن این وضع دشوار لازم است سیستم اداری و شرایط سیاسی و عملی این کشور ها و نیز نحوه تاثیرگذاری شرکت های استخراج کننده و قشر حاکم بر جمعیت و جوامع و محیط زیست این کشور ها عوض شود.گفتنی است که سازمان Natural Resource Government Institute که این کار را با انتشار "شاخص اداری سال 2017" انجام داد، برای تهیه لیست یاد شده 89 کشور انتخاب کرد و 150 پژوهشگر آن بر اساس حدود ده هزار سند مربوطه به 149 سوال پایه ای جواب دادند. ترکمنستان از میان 100 امتیاز ممکنه تنها 11 پوئن گرفت و همراه با 9 کشور دیگر که نتیجه شان کمتر از 30 بود در گروه "بسیار بد" قرار گرفت.
بدبخت های کره جنوبی
در کره جنوبی بسیاری از بازنشستگان فقیر به صورت عمد مرتکب جرم میشوند که به زندان انداخته شوند، جایی که به آنها سرپناه و غذای گرم داده میشود. به گفته وزارت دادگستری کره، برای اولین بار در تاریخ این کشور تعداد زندانیان بالای ۶۰ سال بیش از ۱۰ درصد کل زندانیان شده است. . این افراد بیش از ۹ درصد جرائم ثبت شده در جمهوری کره را تشکیل میدهند.به گزارش اسپوتنیک به نقل از نماینده وزارت دادگستری به خبرنگاران در سئول "تعداد کل افرادی که سن بیش ۶۰ سال دارند ۱۹/۲ درصدبود، در ارتباط با آنچه که تعداد زندانیان مسن در حال رشد است.وی همچنین اضافه کرد که بسیاری از این افراد به صورت داوطلبانه به زندان فرستاده میشوند. بخش قابل توجهی از این افراد بعد ازآزادی به دنبال این هستند که به پشت میله های زندان مکانی که دولت غذا، لباس و سرپناه در اختیار آنها میگذارد .نماینده وزارت دادگستری افزود: "بسیاری از آنها اذعان دارند که پشت میله های زندان برای آنها خیلی بهتر از آزادی است. ". و تقریبا ۶۲درصد این افراد بعد ازا. آزادی مرتکب جرم میشوند که دوباره راهی زندان شوند. در زندان بازنشستگان را وادار به انجام کارهای سخت نمیکنند و به انجام کارهایی مانند چسباندن پاکتهای کاغذی ، پاکت نامه مشغول هستند. علاوه بر این دو بار در سال مورد معاینه پزشکی قرار میگیرند که جوانان شاغل قادر به انجام آن نمی باشند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها