ارتش: در بالاترین سطح توانمندی نظامی هستیم
ساعت24- امیر سرتیپ نصیرزاده در جمع دانش پژوهان آموزشگاه های درجه داری ارتش گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، ارتش ولایت مدار و انقلابی در همه عرصه ها پشتیبان ولایت و مردم است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه وظیفه ارتش حفظ استقلال و حراست از حدود و ثغور مرزهای ایران است افزود : امروز توانمندی دفاعی و آمادگی رزمی یگان های ارتش در بالاترین سطح قرار دارد، امنیت در آسمان، دریا و مرزهای کشور نشان از قدرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه ارتش است .
امیر سرتیپ نصیر زاده با اشاره به این نکته که ارتش الگوهای زیادی را تقدیم جامعه اسلامی ایران کرده است خاطر نشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران با داشتن فرماندهان و دلیر مردانی از جنس ایمان و تقوا در دوران چهل ساله گام اول انقلاب الگوهایی مانند شهید صیاد شیرازی، شهید بابایی ، شهید ستاری، شهید دریادار همتی و ... را پرورش داد و امروز شما جوانان باید با بررسی ابعاد شخصیتی بزرگان ارتش راه و مسیر آینده خود و همچنین گام دوم انقلاب را ترسیم کنید.
امیر نصیرزاده در پایان تاکید کرد : پوشیدن لباس مقدس سربازی ارتش افتخار بزرگی است که نصیب شما شده و مسیری که ارتش طی می کند صراط مستقیم است و اگر ایمان داشته باشید، سعادت دنیوی و اخروی از آن شما خواهد شد پس قدر فرصت ها را بدانید و تلاش کنید در این اردوگاه به خود سازی بیشتر پرداخته و با قرآن مانوس باشید.
کشور ناامن به سمت نابودی می رود
همچنین حجت الاسلام روشندل در جمع کارکنان ایستگاه رادری طبس با اشاره به فرمایشات پیامبر (ص) و امام علی (ع) در خصوص اهمیت امنیت در جامعه گفت: پیامبر اعظم(ص) میفرمایند: وطنی که امنیت و شادی در آن نیست خیری در آن نیست. همچنین، امیرالمؤمنین علی(ع) نیز در همین رابطه فرمودهاند:
که «لاخیرفی الوطن الامع الأمن و المسره» از مفاد این دو حدیث چنین بر میآید که سرور و مسرت فرع بر امنیت بوده و امید در جامعه و زندگی شاد بدون امنیت بی معناست. مضافاً اینکه از دیدگاه معصومین ،سرزمینی دارای ارزش و خیر است که امن باشد و اصولاً کشور نا امن مورد توجه و اعتماد ملت خود قرار نمی گیرد و رو به نابودی می رود.
وی در ادامه با حضور در قسمت های مختلف این یکان و دیدار چهره به چهره با کارکنان کادر و وظیفه ضمن تشکر از تلاش های آنان در ایجاد امنیت برای کشور گفت: خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در چنین شرایط سختی علاوه بر اجر فراوانی که دارد، نعمت بزرگیست که نصیب شما عزیزان شده است.
خبرآنلاین