انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی + راه اندازی فروشگاه اینترنتی با بیدُک
انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی دارای اهمیت فراوانی است.

اگر شما جزو افرادی هستید که نام فروشگاه را یکی از ارکان اصلی راهاندازی کسبوکار اینترنتی میدانید، این مطلب میتواند راهنمای مناسبی برای شما باشد. چراکه در ادامه به بررسی نکات انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی خواهیم پرداخت. پس با ما همراه شوید.
چرا انتخاب نام برای فروشگاه اینترنتی اهمیت دارد؟
بهطبع انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی دارای اهمیت فراوانی است. تصور کنید شخصی که انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی آن اهمیت ندارد، یک نام مضحک یا نامناسب را برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کند؛ اگر محصولات فروشگاه وی با استقبال روبهرو شوند، آیا این فرد میتواند با افتخار در مجالس، وبسایتها یا بسترهای مختلف نام برند خود را تبلیغ کند؟! به احتمال زیاد صاحب چنین فروشگاه اینترنتی در نهایت مجبور به تغییر نام برند خود خواهد شد. بنابراین بهتر است که قبل از راهاندازی فروشگاه اینترنتی، نامی مناسب و معقول که در شأن محصولات فروشگاه و مشتریان آن باشد، انتخاب شود. چراکه:
1) نام نیک یک برند آنلاین در ذهن مخاطبان و مشتریان آن باقی میماند.
2) مردم میتوانند نام نیک و مناسب یک فروشگاه اینترنتی را بهتر به همدیگر معرفی نمایند.
3) با انتخاب نام مناسب برای فروشگاه اینترنتی میتوان با افتخار برای آن تبلیغ کرد.
4) بیشتر افراد از روی نام فروشگاه اینترنتی در مورد نوع و کیفیت محصولات آن قضاوت میکنند.
5) برخی از افراد از روی نام جذاب یک فروشگاه اینترنتی به آن مراجعه میکنند تا ببینند چه محصولاتی دارد!
با توجه به آنچه گفته شد، میتوان به درک اهمیت انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی پی برد. بنابراین حالا که میدانیم انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی شوخی نیست و نیاز به دقت دارد، در ادامه به شما خواهیم گفت که چطور میتوانید نامهای مناسب را برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید.
نکات مهم انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی
نکات و اصولی وجود دارد که برای انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی میتوانند به کاربران کمک کنند. اگر بخواهیم برخی از مهمترین این نکات را مورد بررسی قرار دهیم، موارد زیر در اولویت قرار دارند:
1) مرتبط بودن نام با فعالیت فروشگاه
تا جای ممکن بهتر است که نام فروشگاه اینترنتی با نوع محصولات یا خدماتی که آن ارائه میشود، مرتبط باشد. برای مثال وقتی در یک فروشگاه اینترنتی، محصولات خوراکی به فروش برسد، نامهای مرتبط مانند «سالم»، «ارگانیک»، «خورد و خوراک»، «خوش خوراک»، «خوشمزه» و ... یا حتی برای فروشگاه تنقلات نامهایی مانند «کندو»، «شیرینک»، «زنبور عسل» و ... میتوانند کاندید شوند. همچنین برای فروشگاه پوشاک میتوان از نامهای مرتبطی همچون «شیکپوش»، «شیکسون»، «خوشپوش»، «فرا استایل»، «فرا مُد»، «لاین استایل»، «فشن شاپ» و .... استفاده کرد. لیست نامهای مرتبط با هر حوزه کاری را میتوان یادداشت کرده و درنهایت از بین آنها مناسبترین نام را انتخاب کرد. هرچقدر نام فروشگاه با نوع کاربری آن مرتبطتر باشد، مشتریان راحتتر میتوانند با آن ارتباط برقرار کرده یا آن را پیدا کنند.
2) ساده و کوتاه بودن نام
تصور کنید نام یک فروشگاه پوشاک «شیکپوشان برتر شرق آسیا» و نام فروشگاه پوشاک دیگر «شیک مارکت» باشد. به خاطر سپردن کدامیک از این دو نام برای شما آسانتر است؟ همچنین اگر بخواهید فروشگاه پوشاک موردعلاقه خود را به دوستتان معرفی کنید، کدامیک از این دو نام برای شما راحتتر قابل بیان است؟! معمولاً به خاطر سپردن یا بیان نامهای طولانی برای افراد دشوار است. به همین خاطر بهتر است تا جاییکه امکان دارد از نامهای مختصر و کوتاه برای فروشگاه اینترنتی استفاده کرد. به برندهای برتری چون «آمازون»، «متا»، «علیبابا»، «ایبی» و .... فکر کنید؛ همه آنها ساده و کوتاه هستند!
3) معنادار بودن نام
به نامهای «سینگون»، «سوتان»، «مانوما» «نائیلانا»، «پیتموت» و «تاتالانی» توجه کنید. حالا نامهای «بیدار»، «پاکسیما»، «سرافزار»، «یونیک»، «ریحان» و «بیوتی» را در نظر بگیرید. کدام گروه اسمی برای شما بیشتر معنا دارد و میتواند مفاهیم ملموسی را در ذهن شما تداعی کند و کدام گروه اسمی برای شما بیمعنا و نامفهوم بود؟! بهطبع انتخاب یک نام معنادار میتواند با تداعی کردن یک مفهوم خوشایند برای کاربر، نام یک برند را بهتر در ذهن وی تثبیت کند. بنابراین تا جاییکه امکان دارد باید از اسامی معنادار با معنای خوشایند جهت انتخاب نام برای فروشگاه اینترنتی استفاده کرد.
4) بازی با کلمات و ایجاد نامهای جذاب
لازم نیست جهت انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی همیشه از نامهای کاملاً مشخص و بدون هیچ تغییری استفاده شود. اتفاقاً گاهی ترکیب کلمات و بازی با آنها میتواند کلمات جذاب و زیبایی ایجاد کند که مناسب برای فروشگاه اینترنتی شما باشند. به نام برندهایی چون «شیرین عسل»، «پاک وش»، «پاکسان»، «فن آوا»، «پارس خزر»، «گلبافت»، «نیککالا»، «خوشخواب»، «گلرنگ»، «زرماکارون»، «ایرانسل»، «ظریف مصور»، «فومن شیمی»، «مادیران» و .... توجه کنید. آثار ترکیب خلاقانه و بازی با کلمات را به وضوح میتوان در نام این برندها مشاهده کرد که هرکدام بسته به حوزه فعالیت برند خود، نامی زیبا و شاخص ایجاد کردهاند که البته اغلب دارای مفهوم و معنای مشخص هم هستند. بنابراین شما نیز میتوانید با ترکیب کلمات و بازی با کلمات مرتبط با حوزه کاری خود، نام منحصربهفرد و زیبایی برای فروشگاه اینترنتی خود بسازید.
نکات فوق میتوانند در انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی به شما کمک کنند. البته نکات بسیار بیشتری برای این انتخاب وجود دارد. اما اگر برای انتخاب نام عجله دارید، میتوانید با رعایت همین موارد هم نام مناسبی که تکراری نباشد را برای فروشگاه اینترنتی خود برگزینید.
نامهای عمومی پیشنهادی برای فروشگاه اینترنتی
یک سری از نامهای عمومی وجود دارند که میتوانند برای بیشتر حوزههای کاری جهت نامگذاری فروشگاه اینترنتی مورد توجه قرار بگیرند. البته این نامها میتوانند برای انتخاب نام مناسب و ایدهآل فروشگاه اینترنتیتان به شما الگو بدهند. این نامهای عمومی به این قرار هستند:
1) آفتاب
2) آتیه
3) اطلس
4) نیک
5) نیکو
6) ماه
7) اهورا
8) هامون
9) ماندگار
10) آفرینش
11) آوا
12) نوش
13) نوا
14) مهرگان
15) گوارا
16) کاردان
17) کوشا
18) شاد
19) رها
20) روشن
نامهای فوق را میتوان در ترکیب با کلمات دیگر به نامها و اسامی شاخص برای فروشگاههای اینترنتی تبدیل کرد. این موارد میتوانند به تنهایی یا به همراه پیشوند یا پسوند نیز به کار گرفته شوند!
ایجاد فروشگاه اینترنتی با نام مناسب توسط «بیدُک»
تا به اینجا در مورد انتخاب اسم برای فروشگاه اینترنتی صحبت کردیم. اما وقتی نام مناسب را انتخاب کردید، باید بستر مناسب برای ایجاد فروشگاه اینترنتی خود را نیز پیدا کنید. بیشتر افراد دوست دارند تا با کمترین تلاش، مراجعه حضوری یا استخدام برنامهنویس، در سادهترین حالت ممکن یک فروشگاه اینترنتی داشته باشند. از این رو بسترهای بسیاری برای ارائه وبسایتهای آماده در داخل کشور ایجاد شده است که یکی از محبوبترین آنها، فروشگاه ساز «بیدُک» است. با بیدُک امکان ایجاد فروشگاه اینترنتی وجود دارد، با ویژگیهایی نظیر:
1) قالب ایدهآل
2) قابلیت مقیاسپذیری برای ارائه محصولات انبوه
3) ارائه درگاه پرداخت بدون مراجعه حضوری
4) دارای تنظیمات داخلی برای قرار دادن انواع محصولات
5) بهروزرسانی خودکار
اگر نام مناسب برای فروشگاه اینترنتی خود را انتخاب کردید، میتوانید در مشورت با کارشناسان بیدُک آن را تأیید نموده و مراحل رزرو دامنه و ایجاد فروشگاه اینترنتی خود را با چند قدم ساده طی نمایید. همین حالا میتوانید وارد وبسایت رسمی بیدُک شده و ضمن مشاهده تعرفههای فروشگاهی این بستر، برای دریافت مشاوره اقدام نمایید.
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است. ..