کلاهبرداری در شیراز با شگرد قبر فروشی
ساعت 24- رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: ۲ کلاهبردار که با فروش قبر در شیراز مبلغ ۴۰ میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ کاووس حبیبی در این باره به ایرنا گفت: در پی دریافت یک فقره شکوائیه مبنی بر کلاهبرداری از طریق فروش قبر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش ماموران پلیس آگاهی و پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، در نهایت۲ متهم در این راستا شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال داده شدند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: در بررسیهای تکمیلی مشخص شد این متهمان در مجموعه آرامستان شاه داعی الله شیراز با ارائه اسناد جعلی و جعل فیشهای بانکی متقاضیان سابقی که قبر خریداری کرده بودهاند و با اخذ وجوهی از متقاضیان جدید و جعل و درج نام آنها در فیشهای بانکی تنظیم شده، بیش از ۱۰۰ حفره قبر متعلق به افراد دیگر را به صورت غیرقانونی فروختهاند.
حبیبی با بیان اینکه این متهمان حدود ۴۰ میلیارد ریال از شهروندان به این روش کلاهبرداری کردهاند، افزود: متهمان به جرم ارتکابی اقرار و در این خصوص پرونده قضائی تشکیل شد.