کد خبر 655111

تشکر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از ارتش برای توقیف کشتی «مادلین»

ساعت ۲۴- پس از توقیف کشتی همبستگی «مادلین» توسط نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در آب‌های بین‌المللی، وزیر جنگ این رژیم از ارتش بابت ممانعت از ورود این کشتی به نوار غزه و شکستن محاصره آن قدردانی کرد.

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از کنترل یافتن ارتش بر کشتی همبستگی مادلین که در مسیر شکستن محاصره غزه در حرکت بود، از ارتش اشغالگر تشکر کرد.

کاتس گفت: «من از ارتش به خاطر توقیف سریع کشتی و جلوگیری از شکستن محاصره و رسیدن آن به سواحل غزه قدردانی می‌کنم.»

نیروهای رژیم صهیونیستی که تهدید کرده بودند مانع ورود کشتی «مادلین» به آب‌های غزه می‌شوند در آب‌های آزاد بین‌المللی وارد این کشتی شده و آن را توقیف کردند. کشتی «مادلین» که از ایتالیا حرکت خود را آغاز کرده بود، در تلاش برای شکستن محاصره نوار غزه بود.

همچنین وزارت خارجه رژیم در پستی در شبکه اجتماعی ایکس به آنچه «پایان نمایش کشتی مادلین» خواند، واکنش نشان داد.

این وزارتخانه در پست خود نوشت: «همه مسافران کشتی سالم هستند. به آن‌ها آب و غذا داده شد. نمایش پایان یافت».

پیشتر، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد مسیر کشتی را به سمت سواحل اراضی اشغالی تغییر داده است و مسافران کشتی به کشورهای خود بازمی‌گردند. این وزارتخانه اطلاعات بیشتری ارائه نکرد.

ایسنا