ایرانیان فقیر تا آخر سال به 55 میلیون نفر می شوند
ساعت 24 - جمعیت فقیر کشور تا پایان سال به بیش از ۵۵ میلیون نفر میرسد. از اینرو، اصلاح نظام دهکبندی، یک ضرورت فوری و اجتنابناپذیر برای جامعه است.
نماینده مردم اردل در مجلس در تذکری نسبت به افزایش قیمتهای کالاهای اساسی گفت: هرچند شان ملت بزرگ ایران، تکدیگری و گداپروری نیست، اما تورم و گرانی افسارگسیخته، بهویژه در سبد غذایی مردم و همچنین نبود معیارهای دقیق و عادلانه برای دهکبندی جامعه، این خطر جدی را ایجاد کرده است که حتی دهک هشتم جامعه نیز تا پایان سال به جمع فقرا بپیوندند.
به گزارش عصر ایران به نقل از خانه ملت؛ حمیدرضا عزیزی فارسانی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۳۰ آذر ماه) مجلس در تذکری به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: آقای میدری ضمن تشکر از زحمات جنابعالی در اجرای سیاستهای حمایتی جبرانی و طرح یارانه الکترونیکی با هدف حمایت از اقشار آسیبپذیر، لازم میدانم تاکید کنم که هرچند شان ملت بزرگ ایران، تکدیگری و گداپروری نیست، اما تورم و گرانی افسارگسیخته، بهویژه در سبد غذایی مردم و همچنین نبود معیارهای دقیق و عادلانه برای دهکبندی جامعه، این خطر جدی را ایجاد کرده است که حتی دهک هشتم جامعه نیز تا پایان سال به جمع فقرا بپیوندند.