کد خبر 661711

تا امروز ارز داده‌ایم اما رانت شده است

ساعت 24 - رئیس‌جمهور با تاکید بر حذف بسترهای رانت، اجرای سیاست جدید ارزی را گامی جدی برای هدفمند کردن یارانه‌ها دانست.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه 17 دی 1404، با حضور در ساختمان بانک مرکزی، چهارمین جلسه کارگروه اجرای آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم را به مدت بیش از 2 و نیم ساعت برگزار کرد.

در این جلسه، آخرین اقدامات و تمهیدات اتخاذ شده در حوزه اجرا، نحوه حمایت هدفمند از خانوارها، تدابیر ویژه دولت برای تامین، تنظیم و توزیع پایدار کالاهای اساسی و همچنین بسته حمایتی دولت از بنگاه‌های اقتصادی متاثر از سیاست جدید ارزی، به‌صورت جامع مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

رئیس جمهور در این نشست با تاکید بر اینکه این کارگروه باید با به شکل متناظر در همه استان‌ها و شهرستان‌ها نیز تشکیل شود و به شکل مویرگی دسترسی‌های مدیریتی را تا کوچک‌ترین و دورترین کانون‌های جمعیتی ایجاد کند.

او اظهار داشت: تامین و توزیع کافی کالا به شکلی که هیچ کمبودی احساس نشود، نظارت دقیق و مستمر بر قیمت‌های تعیین شده و برخورد جدی، قاطع و موثر با هر گونه تخلفی اصلی‌ترین ماموریت‌های این کارگروه هستند.

پزشکیان در تشریح آثار این اقدام در مقابله با توزیع رانت و حذف بخش قابل توجهی از بسترهای رانت و فساد افزود: این طرح به نوعی هدفمند کردن طرح هدفمندی یارانه‌ها است. به جرات می‌توانم بگویم که تا به حال هرچه ارز توزیع کرده‌ایم، توزیع رانت بوده و امروز دولت چهاردهم با قطعیت می‌تواند ادعا کند که مهمترین و جدی‌ترین گام را برای حذف بستر توزیع این رانت برداشته است.

رئیس جمهور گام مهم و موثر در تکمیل این اقدام را اجرای صحیح، دقیق و به‌هنگام طرح بسته حمایتی از صنایع و تولیدکنندگان دانست و تصریح کرد: این کارگروه موظف است اجرای این بخش از برنامه را نیز با دقت، جدیت و فوریت پیگیری کند تا فعالیت تولیدکنندگان، به ویژه واحدهای کوچک اقتصادی معطل تامین نقدینگی نماند.