کد خبر 663632

واکنش غریب‌آبادی به ادعای مذاکره ۱۱ ساعته

ساعت 24 - معاون عراقچی در واکنش به ادعاهای مقامات آمریکایی از جمله ترامپ مبنی بر مذاکرات ایران و آمریکا در عمان گفت: هیچ مذاکره‌ای در عمان با آمریکا نداشتیم.

«کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزارت امور خارجه ایران، با رد ادعای مطرح‌شده درباره انجام مذاکرات با آمریکا در عمان گفت: «احتمالاً منظور ترامپ از این موضوع، سفر اخیر وزیر محترم امور خارجه و هیئت همراه به عمان است که بنده نیز در آن حضور داشتم.»

وی افزود: «آخرین گفت‌وگوهایی که داشتیم، با عمان بود. ما با آمریکا مذاکره‌ای نداشتیم و هیچ گفت‌وگویی با آمریکا در این زمینه انجام نشده است که بخواهیم بگوییم ۱۱ ساعت با آمریکا مذاکره کرده‌ایم.»

غریب‌آبادی تاکید کرد: «بنابراین، ما هیچ مذاکره‌ای با آمریکا نداشتیم.»

معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزارت امور خارجه ایران در ادامه اظهاراتش در برنامه گفتگوی ویژه خبری همچنین با اشاره به گفت‌وگوهای اخیر در عمان، گفت: «در آینده درباره مباحثی که در عمان پیرامون تنگه هرمز مطرح شد، توضیح خواهم داد تا مردم شریف ایران در جریان جزئیات قرار بگیرند. »