رفتن به محتوا
تلویزیون سام با ۲ سال ضمانت سام سرویس
کد خبر 165153

ترکیب عسل به همراه سیاه دانه

این ماده قادر است سلولهای بتا که در بیماری های لوزالمعده دیابتی در حال مردن هستند را تحریک کند. همچنین می تواند بدن افراد مسموم شده را توسط سلاح های شیمیایی بهبود بخشیده و MRSA را نابود سازد.

h4>گیاه دانه+عسل

سیاه دانه دارای خواص شگفتی می باشد که در درمان بسیاری از بیماری ها نقش اساسی را ایفا می کند.

این ماده قادر است سلولهای بتا که در بیماری های لوزالمعده دیابتی در حال مردن هستند را تحریک کند. همچنین می تواند بدن افراد مسموم شده را توسط سلاح های شیمیایی بهبود بخشیده و MRSA را نابود سازد.

حال به برخی از راه های درمانی آن اشاره می شود:

دیابت نوع 2: مصرف تنها 2گرم سیاه دانه در روز میزان قند خون و هموگلوبین گلیکوزیه (HbA1C) را کاهش می دهد. همچنین قادر است عملکرد سلول بتا را افزایش داده، در حالی که مقاومت به انسولین را کم می کند.

عفونت با هلیکوباکتر پیلوری: خواص ضد تشنجی سیاه دانه به طور سنتی شناخته شده است. بر اساس مطالعات به عمل آمده برخی بیماری ها چون صرع که در برابر داروهای مدرن مقاوم هستند، به راحتی با مصرف عصاره سیاه دانه قابل درمان اند. چرا که این دانه ها قادرند تشنج را به طور عجیبی کاهش دهند.

فشار خون بالا: افراد مبتلا به این مشکل می توانند تنها طی مدت دو ماه درمان شوند. کافی است دوبار در روز 100 و 200 میلی گرم عصاره سیاه دانه را مصرف کنند.

آسم: آزمایشات انجام شده بر روی تعداد زیادی حیوانات مبتلا به آسم به وضوح نشان می دهد که اثرات سیاه دانه (همراه با آویشن) نتایج بسیار چشمگیری را نسبت به داروهای معمولی دارد.بنابر دیگر آزمایشات نوشیدن آب جوش به همراه عصاره سیاه دانه اثرات بسیار مطلوبی را برای افراد مبتلا به آسم و راههای هوایی آنها دارد.

سرطان روده بزرگ: این سرطان رشد یافته را می توان با استفاده ازعصاره سیاه دانه به راحتی متوقف کرده و از مصرف داروهای شیمیایی مضر در امان ماند. تحقیقات دامی نشان می دهد که روغن سیاه دانه بدون داشتن عوارض جانبی، اثرات عجیبی را بر روی موشهای سرطانی داشته است.

ترک اعتیاد: سیاه دانه قادر بوده 35 فرد معتاد را که به طور طولانی مدت اسیر دام مواد مخدر بوده اند، نجات دهد.

MRSA: خواص ضد باکتری سیاه دانه مقابل فعالیت های استافیلوکوک اورئوس مقاومت می کند، باکتری که ایزوله شدن بدن در مقابل متی سیلین را از بین می برد.

20 خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل

خواص سیاه دانه معجون سیاه دانه و عسل معروف به معجون دوسین از داروهای ساده و در عین حال موثری هست که از قدیم در طب سنتی محبوب بوده و برای درمان بیماری های مختلفی از آن استفاده می شده است.این معجون خواص بسیار زیادی دارد که در این مطلب به بخشی از آنها اشاره می کنیم.

1-از اصلی ترین خواص معجون سیاه دانه این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

2- برای درمان سرماخوردگی های پی در پی مفید است.

3-در درمان تب های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد.

4-ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می کند.

5-برای درمان سردردهایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است.

6-مالیدن این ترکیب به پوست برای درمان جوش های بلغمی مفید است. توجه داشته باشید که جوش های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند و استفاده از این ترکیب برای جوش های قرمز و پرالتهاب نتیجه عکس خواهد داد و وضع پوستتان بدتر خواهد شد.

7-تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش و انگل های روده دارد.

8- نفخ معده و دل درد های ناشی از آن را درمان می کند.

9- برای پیشگیری و درمان زخم معده موثر است.

10-برای بهبود بیماری های پوستی پیسی و لک مفید هست.

11-می تواند سنگ های کلیه و مثانه را از بین ببرد.

12-در روزهای پایانی بارداری به کنترل درد و افزایش توان و مقاومت مادران هنگام زایمان کمک می کند. توجه داشته باشید حتما با مشورت پزشک زنان و یا متخصص طب سنتی از این معجون استفاده کنید.

13- موجب افزایش شیر مادران شیرده می شود.

14- از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند چون اثر معجون سیاه دانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند

15-باعث کاهش عوارض داروهای شیمی درمانی بر کلیه ها می شود.

16- با طبع گرم بسیار انرژی زا و باعث از بین رفتن افسردگی می شود.

17-مصرف یک قاشق مرباخوری از ترکیب روغن سیاه دانه و عسل خالص به نسبت مساوی باعث درمان اضطراب و تپش های قلب و تنظیم ضربان قلب می شود.

18- سیاه دانه دارای ماده ای هست که در بدن تولید انتی هیستامین می کند به همین دلیل برای درمان حساسیت و آسم بسیار مفید است.

19- افزایش دهنده طبیعی میل جنسی

20- افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری حاصل از کمبود تعداد اسپرم

ترکیب سیاه دانه عسل باید با نظر پزشک طب سنتی مصرف شود

مدرس طب سنتی جهاد دانشگاهی گفت: ترکیب سیاه دانه عسل (دو سین) تاثیرات زیادی بر روی دستگاه های داخلی بدن دارد و مصرف آن باید زیرنظر پزشک طب سنتی و براساس مزاج سنجی افراد انجام شود .

دکتر ˈنظام نهرینیˈ روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: عسل در بسیاری از ترکیبات دارویی گیاهی و همچنین صنعت داروسازی به عنوان حامل عمل می کند به این صورت که خواص دارو را به اعضای مختلف می رساند و جذب دارو را زیاد می کند.
وی افزود: در ترکیب سیاه دانه و عسل نیز، عسل تنها همین نقش را ایفا می کند و تاثیر اصلی با سیاه دانه است.
نهرینی گفت: سیاه دانه مزاج گرم و خشک درجه 3 دارد یعنی داروی بسیار گرمی است و مصرف خودسرانه آنها می تواند تاثیرات بسیار شدیدی را بر سلامت افراد بگذارد.
وی با بیان اینکه داروهای گرم دارای خواص خاصی هستند و می توانند اخلاط غلیظ را تکه تکه کنند، افزود: به عنوان مثال برای از بین بردن سنگ های مثانه و کلیه که جمود بلغم هستند و به آنها سودا گفته می شود، باید از داروهایی استفاده کرد که قدرت جمود آنها زیاد باشد و بتواند آنها را تکه تکه و از بدن دفع کند.
نهرینی ادامه داد: سیاه دانه در افرادی که مزاج بلغمی دارند، داروی بسیار مناسبی است و بلغم بدن آنها را از بین می برد.
وی توضیح داد: مزاج بلغمی، مزاج سرد و تر است و افرادی که این مزاج را دارند، دارای ظاهری تپل، سفید پوست، عدم برجستگی عروق روی دست، انگشت های کوتاه و چاق، دارای سستی و رخوت، خواب های طولانی مدت و سنگین، عکس العمل های کند، آب دهان زیاد، نفخ معده، رنگ چشم روشن، موهای روشن صاف و لخت و موهای بدن بسیار کم و پرزمانند هستند.
نهرینی گفت: ممکن است افرادی دارای مزاج بلغمی و صفراوی به صورت ترکیبی باشند، که این علایم در آنها بسیار متفاوت است.
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات حجامت ایران در مورد خواص این ترکیب دارویی اظهار داشت: این ترکیب(سیاه دانه عسل) بر دستگاه گوارش تاثیرات بسیار مناسبی دارد؛ در افرادی که نفخ های بلغمی دارند و افرادی که دارای یک سری بیماری های انگلی هستند تاثیرات بسیار مناسبی دارد.
نهرینی افزود: برای رفع بسیاری از بیماری های پوستی به ویژه بیماری لک و پیس (برس) که به نسبت در کشور ما شایع است، می توان از این ترکیب به صورت خوراکی و یا موضعی استفاده کرد.
وی مصرف این ترکیب دارویی به همراه سرکه را در رفع جوش های بلغمی بسیار موثر دانست و گفت: جوش های بلغمی، زیرپوستی، سفت و بدون التهاب است که برای رفع آنها می توان این ترکیب را بر روی جوش ها مالید.
نهرینی تاکید کرد که تشخیص جوش بلغمی با پزشک طب سنتی است و افراد نباید خودسرانه به مصرف این ترکیب برای رفع جوش های خود مبادرت کنند؛ مصرف این ترکیب در جوش های ناشی از خون یا صفرا که قرمز و پرالتهاب هستند، سبب وخیم تر شدن جوش ها می شود.
وی ادامه داد: ترکیب سیاه دانه عسل در سردردهایی که مزاج سرد دارند، نیز موثر است، به این صورت که روغن سیاه دانه را می توان در بینی چکاند و یا آن را روی سر مالید.
نهرینی گفت: در دندان دردها نیز می توان سیاه دانه را پخت و آن را روی دندان مالید. مصرف سیاه دانه عسل در برخی بیماری های خاص مردان مانند پروستات را نیز موثر است واز آنجا که مصرف این ترکیب ادرار را افزایش می دهد، برای مردانی که پروستات دارند، مفید خواهد بود.
نهرینی افزود: ترکیب سیاه دانه عسل در تب های بلغمی و سوداوی نیز موثر است اما افراد برای تشخیص آن باید به پزشک طب سنتی مراجعه کنند.
مدرس طب سنتی جهاد دانشگاهی گفت: این ترکیب علاوه بر اینها تاثیر بسیار مناسبی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و به عنوان نمونه افرادی که سرماخوردگی های مکرر دارند در صورت مصرف این ترکیب دفعات بیمارشدن آنها کاهش می یابد.
مدرس طب سنتی جهاد دانشگاهی گفت: ترکیب سیاه دانه عسل یک به 3 است؛ به این صورت که یک واحد سیاه دانه را باید با 3 واحد عسل ترکیب کرد.
نهرینی افزود: سیاه دانه را باید آسیاب و بلافاصله با عسل ترکیب کرد در غیر این صورت خواص خود را از دست می دهد. اما در صورت ترکیب شدن تا حدود 6 ماه ماندگاری دارد.
وی در مورد میزان مصرف سیاه دانه عسل در بزرگسالان گفت: افراد بزرگسال که وزنی بیشتر از 55 کیلوگرم دارند، روزی 2 تا3 قاشق مرباخوری می توانند از این ترکیب استفاده کنند.
نهرینی افزود: افراد خردسال از 6 سال به بالا نیز می توانند روزانه از نصف قاشق چای خوری تا یک قاشق مرباخوری استفاده کنند.
وی ادامه داد: از آنجا که ترکیب سیاه دانه عسل مزاجی بسیار گرم و خشک دارد، بهتر است در فصول سرد سال مصرف شود.
نهرینی تاکید کرد: مصرف سیاه دانه عسل در برخی مزاج ها عوارض زیادی مانند بی خوابی و یا فشار خون بالا ایجاد می کند بنابراین نباید این ترکیب دارویی را بدون مشورت با پزشک طب سنتی مصرف کرد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها