رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 465178

ماجرای خرج 10 هزار دلاری احسان حدادی و گلایه مربیاش از منتقدان

ساعت 24-مربی سابق تیم‌ملی وزنه‌برداری که در حال حاضر یکی از مربیان احسان حدادی هم به حساب می‌آید می‌گوید انتقادات از هزینه ماهیانه این ورزشکار حرفه‌ای به جا نیست و بهتر است در آستانه المپیک فشار از روی او برداشته شود.

حسین توکلی سرمربی تیم ملی وزنه برداری معلولان امروز میهمان برنامه سلام صبح بخیر بود. او ابتدا درباره آخرین شرایطش تیمش توضیح داد: «تیم وزنه برداری جانبازان و معلولین فکر می کنم در المپیک پرقدرت و پرمدال باشد. اخیرا با این تیم در قزاقستان بودم که با سه مدال طلا عنوان قهرمانی را کسب کرد. ما قدری بدشانس بودیم و می توانستیم به چهارمین مدال برسیم، در یکی دو وزن دیگر هم می توانستیم طلا بگیریم اما شرایط اینطور رقم خورد.»

او اضافه کرد: «ما 6 سهمیه برای پارالمپیک داریم و چهار مسابقه داشتیم که آخرین آنها در امارات خواهد بود و با حضور در آن 6 سهمیه مان را ثبت خواهیم کرد.»

توکلی درباره دو سهمیه داشتن وزنه برداری در المپیک، گفت: «مشکلات این عرصه مربوط به دیروز و امروز نیست و ما تعداد امتیازات منفی مان زیاد شد و ما به دو سهمیه رسیدیم. ما تیم خوبی داریم اما شرایط بد شد. ما می توانستیم از شانس هایمان استفاده کنیم اما حالا فقط دو سهمیه داریم و امیدوارم بهترین نفرات اعزام شوند.»

سرمربی تیم ملی پارالمپیک وزنه برداری تاکید کرد: «بحث دوپینگ بسیار وسیع و گسترده است و اگر حالا بخواهیم صحبت کنیم نمی توانیم مفصل حرف بزنیم. ما دو نوع دوپینگ داریم؛ مجاز و غیرمجاز و کسی که دنبال غیرمجاز می گیرد به دردسر می افتد. ما باید اطلاع رسانی درستی انجام بدهیم و در رده نوجوانان و جوانان بسیاری به مسائل آشنا نیستند و فقط از بزرگترها می پرسند. آنها هیچ سررشته علمی ندارند در حالی که این کار علمی است و باید به آن حرفه ای پرداخت.»

توکلی درباره تعداد طلا در پارالمپیک تصریح کرد: «من وقتی شرایط تیم را می بینم احساس می کنم حق آنها این است که تعداد طلاهای زیادی دریافت کنند. قول دادن حرف جالبی نیست ولی من ظرفیت این تیم را بالا می دانم و امیدوارم 6 وزنه بردار ما مدالهای درخشانی کسب کنند و بیشتر از دو مدال طلا بگیریم. ظرفیت این تیم بدون تعارف بالا است.»

توکلی درباره وزنه برداری معلولان گفت: «متاسفانه بستر این کار آماده نیست و خیلی ها نمی دانند این بچه ها چه مشکلاتی دارند . یک جانبار ویلچری حتما باید یکی دو کمک داشته باشد تا همه کارهایش را انجام دهد. البته آنها تعصب و غیرت دارند و اگر سر تمرین بیایید از اینکه چه وزنه هایی می زنند لذت می برید اما امکانات ما جامع و کامل نیست و بغل خیلی پله ها سربالایی تندی است که یک جانباز را باید هل بدهند تا بالا ببرند. جامعه ما با طرز برخورد با این عزیزان آشنا نیست.»

سرمربی تیم ملی پارالمپیک وزنه برداری در پاسخ به اینکه آیا در تیم شما هم وزنه برداری هست که خودش تنها تمرین کند، اظهار کرد: «ما آدم بزرگی مثل سیامند رحمان را داریم که شرایط بسیار خاصی دارد. او یک اسطوره است و شاید خیلی نیازی به امثال من نداشته باشد. او خیلی حرفه ای و مودب است . من مسابقات جهانی قزاقستان را با او تجربه کردم و او فوق العاده است. او با توجه به شرایط فیزیکی که دارد در شهر خودش تمرین می کند و اواخر اردو و نزدیک مسابقات به جمع ما می پیوندد و کنار هم کار می کنیم. آنقدر از نظر شرایط اخلاقی او خوب است که لزومی ندارد درباره این مسائل حرف بزنیم و او بسیار حرفه ای کار می کند. »

توکلی یادآور شد: «دوست دارم از عزیزانی که در مسابقات جهانی کمکم کردند و کنارم بودند، مثل علی آقا محمودی که کمک حال من بود و آقای بابک محمدی به عنوان رییس انجمن و دکتر صمیمی به عنوان رییس فدراسیون پارالمپیک تشکر می کنم که همه جوره کمکمان کردند.»

وی در پایان گفت: «یک چیزی هم درباره آقای حدادی بگویم، او اخیرا در مسابقات جهانی قطر عنوان هفتمی را کسب کرد. او پنج شش دوره ای بود که نتوانسته بود به فینال برسد اما امسال که به فینال رسید خیلی ها خرده گرفتند من فکر می کنم آدمهایی که مثل احسان حدادی شکل و شمایل ورزشی داشته باشند در رشته دو و میدانی نداریم و امیدوارم این فشارها و هجمه ها کم شود. مدام درباره هزینه ها صحبت می شود و من نمی دانم 10 هزار دلار در ماه برای کشور ما مبلغی است!؟ امیدوارم حدادی روحیه بیشتری بگیرد و برای مسابقات المپیک با مدال برگردد.»

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها