رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 556540

دیکتاتور پیونگ یانگ ونیاز به حرف زدن با سئول

دیکتاتور کره شمالی و برده دار بزرگ قرن بیست و یکم با پشتیبانی حزب کمونیست چین و نیز ولادیمیر پوتین همچنان سرپا بود و هست و هیچ راه و روزنه ای برای تفس کشیدن شهروندان بازنمی کند. این دیکتاتور نوکر چین درماههای گذشته ارتباط تلفتی با کره جنوبی را قطع کرد و حالا که در گرداب افتاده بازهم می خواهد حرف بزند.

خبر
dir="RTL" style="text-align:right">کره شمالی و کره جنوبی خط تلفنی برای ارتباط اضطراری را که در ژوئن گذشته از سوی پیونگ یانگ قطع شده بود، مجددا برقرار کردند.بنابر اعلام دفتر ریاست جمهوری در کره جنوبی، رهبران هر دو کشور توافق کرده اند که اعتماد را بازسازی و روابط را بهبود بخشند.از ماه آوریل کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و مون جه-این رئیس جمهوری کره جنوبی چند نامه شخصی رد و بدل کرده‌اند.کره‌ شمالی در سال ۲۰۲۰ خط تلفن مستقیم به کره جنوبی را قطع کرد. این اقدام پس از تشنج در روابط دو کشور رخ داد.اندکی پس از آن، کره شمالی یک دفتر ارتباط دو کشور را در نزدیکی مرز منفجر کرد. این دفتر به منظور برقراری ارتباط بیشتر بین دو کشور در شهر کایسانگ در کره شمالی ساخته شده بود.

خبرگزاری فرانسه به نقل از خبرگزاری رسمی کره شمالی نوشت "طبق توافق انجام شده بین رهبران ارشد کره شمالی و جنوبی، از ساعت ۱۰ روز ۲۷ ژوئیه تدابیری برای بهره‌برداری مجدد از همه خطوط ارتباطی بین دو کشورانجام شده است."بر اساس این گزارش هر دو رهبر همچنین توافق کردند که اعتماد متقابل دو کره را در اسرع وقت برقرار کنند و رابطه را به پیش ببرند.روابط در سال ۲۰۱۸ پس از آن بهبود یافت که کیم جونگ اون رهبر کره شمالی و مون جه-این رئیس جمهوری کره جنوبی سه دیدار با یکدیگر برگزار کردند. این روند اما به دنبال لغو دیدار رهبر کره شمالی و رئیس جمهوری آمریکا قطع شد.با عمیق‌تر شدن تنش میان جنوب و شمال، گروهی از کسانی که از کره شمالی فرار کرده بودند، با کمک بالون، شبنامه‌هایی را به داخل خاک کره شمالی فرستاندند. گزارش شده بود که گاهی همراه شبنامه، وسایلی هم با این روش فرستاده می‌شود که مردم به برداشتن کاغذها هم ترغیب شوند.ارسال این شبنامه‌ها بر ضد توافق‌های رهبران دو کشور در سال ۲۰۱۸ بود.به دنبال ارسال این شبنامه‌ها، کره شمالی تمام ارتباطات نظامی و سیاسی ارتباطاتی، از جمله یک خط تلفنی بین رهبران دو کشور را قطع کرد.بعد از پایان جنگ دو کره در ۱۹۵۳، هیچ پیمان صلحی بین دو کشور بسته نشد و به همین دلیل دو کشور همچنان در حال جنگ هستند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها