رفتن به محتوا
تلویزیون سام با ۲ سال ضمانت سام سرویس
کد خبر 446451

ترامپ:مانند نیکسون استعفا نمیدهم/چین با تعرفه‌های سنگین‌تری روبرو میشود

ساعت24 - رئیس جمهور آمریکا طی گفت و گویی با شبکه سی ان بی سی به سوالات مختلف پاسخ داد.

رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: اگر رئیس جمهوری چین در نشست جی ۲۰ شرکت نکند تعرفه‌های بیشتری علیه واردات محصولات چینی اعمال می‌شود.

به گزارش شبکه خبری سی ان بی سی، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگار این شبکه مبنی بر اینکه آیا اگر رئیس جمهوری چین در اجلاس جی ۲۰ شرکت نکند تعرفه‌های جدید علیه چین بلافاصله اعمال می‌شوند، گفت: بله اعمال خواهد شد.

انتظار می‌رود ترامپ با شی در حاشیه اجلاس جی ۲۰ دیدار کند.

با این حال وزارت امور خارجه چین اعلام کرد، پکن از مذاکرات تجاری بیشتر با واشنگتن استقبال می‌کند اما فعلاً هیچ چیز برای اعلام کردن در مورد امکان برگزاری نشستی میان رهبران دو کشور در جریان نشست آتی گروه ۲۰ در اوزاکای ژاپن ندارد.

نشست جی ۲۰ در ۲۸ و ۲۹ ماه ژوئن (هفتم و هشتم تیر) در ژاپن برگزار می‌شود. در این نشست ۱۹ تن از سران کشورهای اتحادیه اروپا و دیگر نقاط جهان حضور دارند.

پیشتر ترامپ اعلام کرده بود که اگر شی جینپینگ در نشست پیش روی جی ۲۰ شرکت نکند، تعجب خواهد کرد. او روابط خوبی با رئیس جمهوری چین دارد.

وی ادامه داد: رئیس جمهوری چین واقعاً یک انسان غیرباور کردنی است.

رئیس جمهوری آمریکا در تدارک برای اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات تقریباً تمامی کالاها از چین است که تاکنون از جنگ تجاری دو کشور مصون مانده‌اند.

در همین راستا این کالاها شامل کالاهای مصرفی نظیر تلفن‌های همراه، رایانه و البسه خواهند شد.

ترامپ به تازگی در فرانسه اعلام کرد که بعد از نشست با شی جینپینگ درباره ادامه اعمال تعرفه‌های افزایش یافته بر واردات از چین تصمیم خواهد گرفت.

با نیکسون فرق دارم، کناره‌گیری نمی‌کنم

دونالد ترامپ همچنین اظهار کرد، اگر دموکرات‌ها برای استیضاح او اقدام کنند، مانند ریچارد نیکسون از این چالش فرار نخواهد کرد.

رییس جمهور آمریکا پس از تاکید بر اینکه هیچ کار اشتباهی انجام نداده، اظهار کرد، "تفاوت بزرگ" میان او و ریچارد نیکسون، رییس جمهور سابق آمریکا این است که او در جایگاه ریاست جمهور باقی خواهد ماند.

ترامپ در حیاط کاخ سفید اظهار کرد: من کناره‌گیری نمی‌کنم. تفاوت بزرگی وجود دارد. من کناره‌گیری نمی‌کنم.

ترامپ با اشاره به اظهارات جان دین، مشاور کاخ سفید در زمان ریاست جمهوری نیکسون گفت: جان دین سال‌ها یک بازنده بوده است. من صحبت‌های او را در یکی از شبکه‌هایی که با من همسو نیست، شنیدم و فکر می‌کنم آن‌ها طی این سال‌ها پول زیادی به او داده‌اند.

وی افزود: ما می‌دانیم که جان سال‌ها یک بازنده بوده است. او از ادامه فعالیت در حرفه خود محروم شده و به زندان رفته است.

دین در صحبت‌هایش در مقابل قانونگذاران کنگره اظهار کرد که "شباهت‌های قابل توجهی" میان اقدامات ترامپ و نیکسون وجود دارد. اظهارات او به انگیزه دموکرات‌هایی که تمایل زیادی برای استیضاح ترامپ دارند، دامن زد.

برخی از متحدان ترامپ اما دموکرات‌ها را به اقدام برای استیضاح او تشویق می‌کنند زیرا معتقدند که اقدامی جنجالی علیه او می‌تواند به پیروزی مجدد او در انتخابات ریاست جمهوری کمک کند.

ترامپ در این باره به خبرنگاران گفت: من هم این حرف‌ها را شنیده‌ام اما نمی‌توانید وقتی هیچ کار اشتباهی انجام نشده، کسی را استیضاح کنید. نه تبانی‌ بوده و نه هیچ چیز دیگری.

او با اشاره به ریچارد نیکسون گفت: وقتی به طرح استیضاح‌های گذشته نگاه می‌کنید، فارغ از اینکه درباره کلینتون بوده یا نیکسون، هیچ رییس جمهوری به مرحله استیضاح نرسیده و در نهایت ریاست‌جمهوری به پایان رسیده است.

ترامپ تاکید کرد: ما هیچ کار اشتباهی نکردیم به جز اینکه بزرگ‌ترین اقتصاد تاریخ آمریکا را ساختیم. ما هیچ کار اشتباهی نکردیم به جز اینکه ارتشمان را طوری بازسازی کردیم که هیچ‌کس پیش از این ندیده است. ما خوب پیش رفته‌ایم و کشور ما هرگز از این قدرتمندتر نبوده است.

رییس جمهور آمریکا اخیراً در پیامی توییتری جان دین را یک "وکیل بی اعتبار و رقت‌انگیز" توصیف کرد و تلاش دموکرات‌ها علیه خود را اقدامی ناامیدکننده برای تکرار تحقیقات رابرت مولر، بازرس ویژه رسیدگی به پرونده مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دانست.

شرکت‌های مطرح فناوری علیه من تبعیض قائل می‌شوند

در ادامه نیز رییس جمهور آمریکا شرکت‌های مطرح فناوری همچون فیسبوک و گوگل را به تبعیض قائل شدن علیه وی متهم کرده و گفت: از لحاظ امتیاز انحصاری ماجرایی وجود دارد.

ترامپ درباره شرکت‌های مطرح فناوری و این‌که آیا آنها ممکن است هدف قوانین حمایت از رقابت عادلانه برای منفعت کاربران قرار گیرند یا خیر، به جریمه‌های چند میلیارد دلاری اتحادیه اروپا علیه شرکت‌های فناوری آمریکا اشاره کرده و گفت: اتحادیه اروپا از این تاکتیک برای جمع‌آوری دستاوردهای مالی استفاده می‌کند، اما هنگامی که موضوع به منطقه "سیلکون ولی" به عنوان مرکز تکنولوژی و نوآوری آمریکا و دنیا مربوط شود، آمریکا باید موضع سفت و سخت‌تری را درخصوص اجرای قوانین حمایت از رقابت عادلانه برای منفعت کاربران به کار گیرد.

وی افزود: آنها شرکت‌های ما هستند، در نتیجه اروپایی‌ها در حقیقت شرکت‌های ما را هدف می‌گیرند، اما ما باید کاری که آنها انجام می‌دهند را انجام دهیم.

وی درباره شرکت‌هایی چون گوگل، فیسبوک و آمازون، گفت: می‌توانم به شما بگویم که این شرکت‌ها علیه من تبعیض قائل می‌شوند. مردم درباره تبانی صحبت می‌کنند، اما تبانی واقعی بین دموکرات‌ها و این شرکت‌هاست، چرا که آنها در جریان کمپین انتخاباتی من به شدت علیه من فعالیت می‌کردند.

ترامپ بارها ادعا کرده که وی و دیگر محافظه‌کاران در پلت‌فرم‌های فناوری و رسانه‌های اجتماعی همچون توییتر، فیسبوک و گوگل قربانیان تبعیض هستند.

اظهارات ترامپ یک روز پس از آن مطرح شد که کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا نخستین نشست در رابطه با تحقیقات وسیع حمایت از رقابت عادلانه را در خصوص غول‌های فناوری آغاز کرد. این تحقیقات دو حزبی مشخص می‌کند که آیا قوانین حمایت از رقابت عادلانه به منظور مهار شرکت‌های بزرگ فناوری نیازمند تجدیدنظر هستند یا خیر و آیا مجریان قوانین حمایت از رقابت عادلانه دولت برای حفظ رقابتی‌بودن بازارهای دیجیتال به اندازه کافی تلاش می‌کنند یا خیر.

ترامپ در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: معتقد هستم قوانین امتیاز انحصاری برای رسیدگی به موضوع شرکت‌های فناوری باید به‌روزرسانی شوند. در حال حاضر ماجرایی وجود دارد و برای این حرف هم به استفاده اتحادیه اروپا از دعوی قضایی علیه شرکت‌های فناوری اشاره می‌کنم.

ترامپ گفت: هر هفته شاهد هستیم که اتحادیه اروپا نسبت به فیسبوک و اپل و دیگر شرکت‌های تکنولوژی دعوی قضایی به راه می‌اندازد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها