به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تدفین پیکر مطهر رهبرشهید انقلاب و اعضاء شهید خانواده‌شان فردا، پنجشنبه در مشهد مقدس و در حرم علی بن موسی الرضا (س) انجام خواهد شد.

شنیده های خبرنگار خبرآنلاین در مشهد حکایت از آن دارد که نقاط مختلفی در داخل حرم امام هشتم برای محل تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نظر گرفته شده که هیچ یک از این پیشنهادات هنوز نهایی نشده است. بر این اساس، دو مورد از مکان‌هایی که بیش از همه مورد توجه است و احتمال تدفین پیکر رهبر شهید در این نقاط وجود دارد، به این شرح است؛ یک محل در نزدیکی «صحن آزادی» و دوم مکانی در «دارالزهد».

براساس شنیده‌های خبرنگار ما نقاط مهم مختلفی در حرم امام رضا برای این کار در نظر گرفته شده و مورد گمانه زنی است اما اصل بر رعایت ملاحظه جدی رهبر انقلاب، مبنی بر انتخاب محل تدفین بر اساس «محوریت زیارت در حرم امام رضا (س)» است.

تصمیم‌گیری در این خصوص با لحاظ این ملاحظه جدی آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای نهایی خواهد شد.