«شروین تبریزی» که به عنوان سخنگوی اورژانس استان تهران فعالیت می‌کند، در گفت‌وگویی با خبرنگار ایلنا درباره وقوع حادثه آتش‌سوزی در هتل استقلال بیان داشت: در ساعت ۱۲:۵۹ امروز خبر وقوع یک مورد آتش‌سوزی در هتل استقلال به اورژانس اطلاع داده شد.

وی افزود: به محض دریافت خبر، تیم‌های امدادی شامل ۷ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و یک دستگاه موتورلانس به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

تبریزی در مورد آخرین وضعیت مصدومان این حادثه گفت: تا این زمان ۵ نفر به علت دودگرفتگی دچار آسیب شده‌اند که یکی از آن‌ها خانم است.

سخنگوی اورژانس استان تهران تأکید کرد: خوشبختانه در این حادثه هیچ‌گونه مصدومیتی دارای حال وخیم گزارش نشده و وضعیت عمومی مسافران نیز رضایت‌بخش است. در حال حاضر نیازی به نگرانی وجود ندارد و نیروهای امدادی در محل در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام/