ارسلان زارع در تاریخ چهارشنبه ۷ مرداد، به بازدید از پروژه پتروشیمی سیراف انرژی و مجتمع متانول کاوه در شهرستان دیّر پرداخت و اظهار داشت: پروژه‌های صنعتی بزرگ، در عرصه اشتغال‌زایی، فعال‌سازی تولید و همچنین افزایش حجم سرمایه‌گذاری در استان از اهمیت بالایی برخوردارند و باید با رفع موانع، سرعت اجرای آن‌ها افزایش یابد.

در این بازدید از سایت پروژه پتروشیمی سیراف انرژی، وی ضمن آگاهی از وضعیت کنونی عملیات اجرایی، برنامه‌های توسعهای و ظرفیت‌های این طرح، بر ضرورت حمایت کامل از پیشرفت این پروژه تأکید نمود.

مدیرعامل پتروشیمی سیراف انرژی نیز در جریان این بازدید ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت پروژه، چشم‌اندازهای آینده و چالش‌های کلیدی و نیازهای آن، خواهان همکاری و حمایت دستگاه‌های اجرایی استان برای تسهیل فرآیندها و رفع مشکلات موجود گردید.

استاندار بوشهر همچنین از مجتمع متانول کاوه، که یکی از بزرگترین مراکز تولید متانول در کشور به شمار می‌رود، بازدید به عمل آورد و در جریان آخرین تحولات این مجموعه و پروژه‌های جدید آن قرار گرفت.

زارع با تأکید بر اهمیت صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در رشد اقتصادی استان تصریح کرد: مدیریت استان، با حمایت جدی از واحدهای صنعتی و تولیدی، به ویژه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی، در راستای توسعه این بخش خواهد کوشید.

وی به خسارات وارده به برخی تأسیسات انرژی و زیرساخت‌های استان در خلال جنگ تحمیلی اخیر اشاره کرده و افزود: با حمایت دولت، تعدادی از این خسارات جبران گردیده است.

فرماندار دیّر نیز با تأکید بر توان تولیدی مجتمع متانول کاوه بیان داشت: محصول اصلی این مجتمع، متانول گرید AA است که با ظرفیت تولید روزانه نزدیک به هفت هزار تن و سالانه بیش از ۲.۳ میلیون تن، سهم معتنابهی از تولید متانول کشور را به خود اختصاص داده است.

سید علیرضا سجادی همچنین یادآور شد: طرح‌های ریکاوری متانول و تولید اتانول از پروژه‌های جدید این مجتمع هستند که با پیشرفت‌های انجام شده، انتظار می‌رود تا هفته دولت امسال به مرحله تولید وارد شوند.

وی همچنین در ادامه بر اهمیت مجتمع کاوه در ایجاد اشتغال در استان تأکید کرد و گفت: هم‌اکنون حدود ۱۴۰۰ نیروی متخصص به‌طور مستقیم در این مجتمع فعال هستند که ۶۰ درصد آن‌ها از افراد بومی استان بوشهر تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام