صادق ضیاییان در گفت‌وگوی خود با ایسنا به بررسی وضعیت جوی کشور پرداخت و بیان کرد: در طول پنج روز آینده، اکثر نقاط کشور تحت تأثیر جوی پایدار قرار خواهند گرفت، در حالی که در نواحی شرقی کشور، وزش بادهای شدید به همراه گرد و غبار و افت کیفیت هوا برقرار خواهد بود.

وی ادامه داد: در روز جاری (۷ مرداد) در ساعات بعدازظهر، در برخی نواحی شامل ارتفاعات شمال هرمزگان، جنوب فارس، ارتفاعات جنوبی کرمان و سیستان و بلوچستان، شاهد افزایش ابر، رگبارهای پراکنده و رعد و برق خواهیم بود که با وزش باد شدید و گاهی گرد و خاک همراه است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی همچنین تصریح کرد: از روز پنج‌شنبه (۸ مرداد) تا روز شنبه (۱۰ مرداد)، در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و همچنین در روز یکشنبه (۱۱ مرداد) در مناطق ارتفاعاتی شمال غرب کشور، بارش‌های پراکنده و احتمال رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس گفته‌های ضیاییان، در سه روز آینده در اکثر مناطق نیمه شمالی کشور، کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

وی افزود: در دو روز آینده، دریای خزر و ناحیه شرق دریای عمان نیز به نسبت مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در مورد وضعیت جوی تهران در دو روز آتی، اعلام کرد: آسمان تهران فردا (۸ مرداد) صاف خواهد بود و در اوایل شب با افزایش وزش باد و احتمال گرد و خاک، دما به حداکثر ۳۶ و حداقل ۲۵ درجه سانتیگراد خواهد رسید. همچنین، روز پس فردا (۹ مرداد) نیز آسمان صاف پیش‌بینی شده و در اوایل شب با احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک، دمای مشابهی را تجربه خواهد کرد.

ضیاییان در مورد وضعیت آب و هوایی مراکز استان‌ها اظهار داشت: در روزهای آینده، اهواز با دمای ۴۹ درجه سانتیگراد به عنوان گرمترین و شهرکرد با دماهای ۱۰ و ۹ درجه سانتیگراد به عنوان خنک‌ترین مراکز استان‌ها شناخته خواهند شد.

انتهای پیام