به نقل از ایلنا و به گفته تاس، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرد که غرب از طریق اوکراین، به شیوه‌های مختلف و با شدت‌های گوناگون، علیه روسیه جنگ را دامن می‌زند.

وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای که با خبرگزاری تاس داشت، در واکنش به اظهارنظرهایی درباره رویکرد غرب پیش از سال ۲۰۰۷ و سخنرانی مونیخ پوتین، یادآور شد: آنها این تصور را داشتند که بر ما تسلط دارند. و وقتی رئیس‌جمهور پوتین به مقام خود رسید، به‌طور کامل به یک مشارکت استراتژیک برابر با غرب رضایت داد.

لاوروف بر این نکته تاکید کرد که حقیقت این است که متحدان پیشین ما، از جمله لندن که در این زمینه پیشرو است و ایالات متحده که در این زمینه کمتر فعال است، از طریق اوکراین با درجات متفاوتی از شدت، علیه ما جنگ‌افروزی می‌نمایند؛ آن کشور را با تسلیحات پیشرفته تجهیز می‌کنند و اعلام می‌کنند که سیستم‌های ضد موشکی قوی و مدرن جدیدی مخصوص اوکراین در حال تولید خواهد بود. به‌عبارتی، این وضعیت هرگز در گذشته وجود نداشته است.

وزیر امور خارجه روسیه همچنین با اشاره به اینکه غرب نمی‌تواند به صورت منصفانه با ما رقابت کند، افزود: آنها از هر نوع رقابت عادلانه، وحشت دارند. این موضوع دلیل تحریم‌ها نیز به شمار می‌رود. آنها تلاش می‌کنند تا جایگاه‌هایی را حفظ کنند که در نتیجه ۵۰۰ سال تسلط غرب در معرض خطر قرار گرفته است.

انتهای پیام/