تیم فوتبال آلومینیوم اراک تمرینات خود را در پایتخت کشور ادامه می‌دهد و خود را برای شرکت در بیست‌وششمین دوره لیگ فوتبال مهیا می‌سازد.

آلومینیوم که در هفته‌های اخیر تغییراتی در ساختار مدیریتی خود داشته است، با باشگاه استقلال به توافقی دست یافته تا دو بازیکن جوان خود به نام‌های محمد خلیفه و بهرام گودرزی را به فروش برساند. این دو بازیکن در روزهای اخیر در تمرینات استقلال شرکت کردند.

طبق توافق‌نامه‌ای که بین آلومینیوم و استقلال امضا شده، در صورتی که آبی‌پوشان نتوانند پنجره نقل‌وانتقالاتی خود را پیش از شروع لیگ برتر باز کنند، خلیفه و گودرزی به‌مدت نیم‌فصل برای تیم اراکی به میدان خواهند رفت و بعد از آن به استقلال منتقل می‌شوند.

با توجه به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال و زمان کمی که تا آغاز لیگ برتر باقی مانده است، اگر تا پایان هفته جاری (روز ۱۶ مرداد) این پنجره باز نشود، خریدهای جدید آبی‌ها به آلومینیوم خواهند پیوست. در صورت حل مشکل نقل‌وانتقالاتی استقلال، خلیفه و گودرزی از ابتدای فصل برای صدرنشین فصل گذشته لیگ برتر به میدان خواهند رفت.

فصل جدید لیگ برتر فوتبال از تاریخ ۲۳ مرداد آغاز خواهد شد و استقلال و آلومینیوم اراک در این روز، به ترتیب در هفته نخست مسابقات به مصاف مس شهر بابک و استقلال خوزستان خواهند رفت.

بیشتر بخوانید: گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد