بر اساس گزارش "ورزش سه"، تیم استقلال خوزستان پس از پایان مرحله نخست تمرینات و یک سفر کوتاه به اهواز، هجدهمین دوره آماده‌سازی خود را در تهران شروع کرده است. شاگردان امیر خلیفه‌اصل در شش بازی تدارکاتی موفق به کسب پنج پیروزی و یک تساوی شدند، اما با توجه به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات، لیست تیم هنوز کامل نیست.

خلیفه‌اصل در گفتگویی با خبرنگار "ورزش سه" به تحلیل وضعیت کنونی تیم، بازیکنان مورد نیاز، بازیکنان در حال تست، برنامه بازی‌ها، وضعیت ورزشگاه غدیر و پیشنهاد باشگاه صنعت نفت آبادان پرداخت.

* بسته بودن پنجره تا چه اندازه بر برنامه‌های فنی شما تأثیر گذاشته است؟
پس از توقف مسابقات فصل گذشته، نشست‌های متعددی با اعضای هیئت‌مدیره برگزار کردیم و در نهایت توافق کردیم که ادامه همکاری با استقلال خوزستان داشته باشم. از این تصمیم خوشحالم، اما از همان ابتدا یکی از نگرانی‌های ما باز کردن پنجره نقل‌وانتقالات بود. با توافقی که با مدیریت داشتیم، دو بازیکن کلیدی فصل گذشته را به تیم‌های دیگر انتقال دادیم تا با این کار برای باشگاه درآمدزایی کنیم. ابوالفضل کوهی به نساجی و امیرحسین جلالی‌وند به سپاهان پیوستند. قرار بود درآمد حاصل از این انتقالات به تسریع فرآیند پرداخت بدهی‌ها و باز شدن پنجره کمک کند. مدیرعامل و هیئت‌مدیره به من قول داده‌اند که این روند به زودی انجام خواهد شد و من نیز به این وعده اعتماد دارم و مطمئنم که پنجره در روزهای آینده باز می‌شود.

* به چه بازیکنانی برای تکمیل لیست تیم در چه پست‌هایی نیاز دارید؟
نیاز داریم که بین پنج تا شش بازیکن برای سهمیه بزرگسالان به تیم اضافه کنیم. متأسفانه در نیم‌فصل گذشته نیز نتوانستیم پنجره را باز کنیم و هیچ بازیکنی به تیم تزریق نشد، در عین حال که تعدادی از بازیکنان نیز از جمع ما جدا شده‌اند و تعداد تیم کاهش یافته است. در حال حاضر به یک دروازه‌بان، جانشینی برای ابوالفضل کوهی در سمت راست، دو وینگر، یک هافبک دفاعی و یک مهاجم نیاز داریم. جذب این نفرات به منظور کامل کردن لیست و ایجاد رقابت در ترکیب الزامیست.

* ارزیابی شما از نتایج شش بازی تدارکاتی چیست؟
این بازی‌ها فرصتی مناسب برای شناسایی نقاط ضعف تیم بودند. نتایج خوب بودند، اما تیم ما جوان است و هدف اصلی‌مان این بود که بازیکنان جوان در مقابل تیم‌ها و بازیکنان باتجربه‌تر قرار بگیرند. مایل بودیم که جوانان ما با بازی در برابر تیم‌های قدرتمندتر، تجربه کسب کنند و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند. فصل گذشته، شرایط خوبی برای برگزاری بازی‌های تدارکاتی فراهم نبود، اما امسال شش بازی مناسب برگزار کردیم و یک بازی دیگر هم پیش از شروع لیگ در برنامه داریم. نباید نتایج ما را دچار اشتباه کند، زیرا شرایط بازی‌های تدارکاتی با مسابقات اصلی لیگ کاملاً متفاوت است. این دیدارها به افزایش تجربه، شناسایی نقاط ضعف و اعتماد به نفس بازیکنان کمک کرد و امیدوارم با آمادگی لازم وارد لیگ شویم.

* از میان ۴۸۰ بازیکنی که در تست‌های اهواز حضور داشتند، چه تعدادی شانس عقد قرارداد دارند؟
در اهواز نزدیک به ۴۸۰ بازیکن مورد ارزیابی قرار گرفتند. لازم دانستم که از همکارانم تشکر کنم که برای برگزاری این تست‌ها تلاش بسیار کردند. از میان آن‌ها، پنج بازیکن را شناسایی کرده‌ایم که در حال حاضر همراه تیم هستند. ارزیابی وضعیت این بازیکنان ادامه دارد و در تمرینات و بازی‌های آتی نیز وضعیت آن‌ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. امیدوارم بتوانیم با نفرات باکیفیتی که داریم، قرارداد ببندیم و سرمایه‌گذاری روی آن‌ها برای آینده‌ی باشگاه انجام دهیم.

* با توجه به بسته بودن پنجره و عدم تکمیل شدن فهرست تیم، چهار بازی ابتدایی مقابل آلومینیوم، پرسپولیس، نساجی و پیکان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
در این مورد با باشگاه گفت‌وگو کرده‌ام و هرگز به این فکر نمی‌کنم که پنجره باز نخواهد شد. باشگاه موظف است این مشکل را حل کند و بازیکنان جدید را به تیم اضافه کند تا بتوانیم از آن‌ها بهره‌برداری کنیم. آغاز لیگ از بیست و سوم مرداد خواهد بود و تمامی مسابقات دشوار و چالش‌برانگیز هستند. لیگ برتر جایی برای بازی‌های آسان نیست. هدف ما ورود با رویکردی محکم به این مسابقات است تا بتوانیم از همان هفته اول شروعی خوب را رقم بزنیم و طرفداران و مردم خوزستان را خوشحال کنیم. وظیفه من و همکارانم این است که عملکرد فنی خود را به بهترین نحو در زمین پیاده کنیم. مدیریت باشگاه و آقای بهنام ابوالقاسم‌پور نیز به شکل جدی در تلاش‌اند تا پنجره باز شود و با توجه به پشتکار آن‌ها، امیدوارم این مشکل حل شود.

* از رویارویی با پرسپولیس در هفته دوم بازی‌ها خوشحالید؟ آیا مایل بودید که در میانه فصل با این تیم بازی کنید یا انتظار آن را در اوایل فصل داشتید؟
هر بازیکن و مربی مقابل پرسپولیس شکلی از انگیزه خاص خود را دارد. جوانان تیم هم دوست دارند در چنین دیدارهایی خود را به نمایش بگذارند. قرعه‌کشی به گونه‌ای اتفاق افتاد که هفته دوم با پرسپولیس مسابقه خواهیم داشت و از این بابت مشکلی نداریم. پرسپولیس تیم بزرگی است و مربی خوبی مثل آقای تارتار را در قائم‌مقام خود دارد که تیم مناسبی برای فصل جدید ساخته است. خوشحالم که در هفته دوم با این تیم روبرو می‌شویم و امیدوارم عملکرد خوبی داشته باشیم.

* آیا دیدار هفته اول مقابل آلومینیوم در ورزشگاه غدیر برگزار خواهد شد؟
شرایط فعلی ورزشگاه غدیر واقعاً نگران‌کننده است. ما فصل گذشته نتوانستیم از امتیاز میزبانی خود در اهواز بهره‌برداری کنیم. با تلاش‌های باشگاه استقلال خوزستان، وضعیت چمن ورزشگاه غدیر به خوبی بازسازی شده بود، اما به ناگاه اوضاع به خطر افتاد و این مسأله به یکی از نگرانی‌های جدی من تبدیل شده است. تصور می‌کردم که در فصل جدید مشکلاتی از نظر ورزشگاه در اهواز نخواهیم داشت، اما حالا محلی برای بازی ابتدا، به نگرانی عظیمی برای باشگاه، کادرفنی و بازیکنان بدل شده است. امیدوارم حداقل اقداماتی برای نگهداری از چمن ورزشگاه غدیر انجام شود تا از بروز دوباره‌ی این مشکلات جلوگیری کنیم. ما در فصل گذشته نتوانستیم از مزیت میزبانی خود استفاده کنیم. اینجا باید از مردم آبادان، باشگاه صنعت نفت، باشگاه فولاد و مسئولان استادیوم دستگردی که در زمینه میزبانی به ما کمک کردند، تقدیر کنم، اما استقلال خوزستان باید در شهر خود و در مقابل هوادارانش بازی کند.

* آیا چمن ورزشگاه غدیر برای بازی مقابل آلومینیوم آماده خواهد شد؟
من از ورزشگاه بازدید کردم و با شرایط کنونی چمن، به صراحت باید بگویم که چمن غدیر برای دیدار روز بیست‌وسوم مرداد برابر آلومینیوم نخواهد رسید. در حال حاضر آقای حاجی‌پور و سایر مدیران باشگاه در حال پیگیری ورزشگاه جایگزین هستند، اما تا کنون خودم هم نمی‌دانم که بازی هفته اول در کجا برگزار خواهد شد. این وضعیت قطعاً بر برنامه‌های ما تأثیر خواهد گذاشت. ما می‌خواهیم در شهر خود، در کنار خانواده‌ها و طرفداران استقلال خوزستان بازی کنیم و از انرژی مثبت آن‌ها بهره‌مند شویم. امیدوارم مسئولین تدبیری مناسب برای نگهداری چمن ورزشگاه غدیر و جلوگیری از تکرار مجدد این مشکلات بیندیشند.

* درباره پیشنهاد باشگاه صنعت نفت آبادان و مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای رضایت‌نامه چه نظری دارید؟
از باشگاه صنعت نفت و مردم خوب آبادان کمال تشکر را دارم که لطف زیادی به من داشته‌اند. جلسه‌ای با مسئولان این باشگاه داشتم، اما این نشست با هماهنگی استقلال خوزستان انجام شد زیرا من دو سال دیگر با این باشگاه قرارداد دارم. از مدیران صنعت نفت خواستم که موضوع را با آقای ابوالقاسم‌پور مطرح کنند. همکاری با باشگاه بزرگ صنعت نفت و مردم آبادان برای هر مربی یک افتخار است و اگر روزی فرصتی برای خدمت به فوتبال این شهر داشته باشم، خوشحال می‌شوم. با این حال، تصمیم به ترک استقلال خوزستان را بدون رعایت مسائل اخلاقی نمی‌خواستم بگیرم و می‌خواستم تا جایی که ممکن است با احترام این انتقال انجام شود. من موضوع را به دو باشگاه واگذار کردم و آقای ابوالقاسم‌پور نیز اجازه جدایی ندادند و تشخیص دادند که من در تیم بمانم و فعالیت کنم و من نیز اطاعت کردم. بنابراین، با توجه به ملاحظات اخلاقی و قراردادی، موظفم که در استقلال خوزستان بمانم و به کارم ادامه بدهم.

* به عنوان سوال آخر آیا عیسی آل‌کثیر در فهرست خرید شما قرار دارد؟
به هر حال عیسی بازیکن برجسته‌ای است که برای فوتبال کشور زحمات زیادی کشیده است، اما ما با این بازیکن هیچ‌گونه مذاکراتی نداشته‌ایم و او بخشی از تفکرات من در تیم نیست.