بر اساس گزارش “ورزش سه”، محمد انصاری، بازیکن پیشین تیم پرسپولیس که پس از پایان دوران ورزشی‌اش به مربیگری روی آورده، این روزها به عنوان دستیار قاسم حدادی‌فر در کادر فنی تیم جوانان ایران فعالیت می‌کند. پیش از این، او در سمت معاونت باشگاه پرسپولیس مشغول به کار بود و همچنین در گذشته به عنوان دستیار حسین عبدی در تیم جوانان ایران خدمت کرده بود.

شاگردان قاسم حدادی‌فر امروز در یک بازی تدارکاتی به مصاف تیم ذوب‌آهن اصفهان رفتند تا فرآیند آماده‌سازی خود را ادامه دهند. این مسابقه نه تنها دارای جنبه‌های فنی بود، بلکه صحنه‌هایی جذاب و دلنشین را نیز به نمایش گذاشت.

یکی از تصاویر منتشر شده از این بازی، نشان‌دهنده تجدید دیدار و گفت‌وگوی صمیمانه میان محمد انصاری و جلال‌الدین علی‌محمدی بود.

علی‌محمدی، کاپیتان پیشین سپاهان و مس رفسنجان که در این دیدار با پیراهن ذوب‌آهن حاضر بود، با مدافع سابق سرخ‌پوشان برخوردی گرم و صمیمی داشت. این دو ورزشکار بااخلاق فوتبال ایران که در سال‌های متوالی در میدان‌های حساس لیگ برتر با یکدیگر رقابت کرده بودند، این بار در موقعیتی متفاوت و در کنار مستطیل سبز به گفت‌وگو پرداختند.