بر اساس گزارشی از ایلنا که به نقل از الجزیره منتشر شده، شرکت نفت دولتی عربستان سعودی، آرامکو، با وجود چالش‌هایی که در تنگه هرمز و باب المندب به وجود آمده است، در سه ماهه دوم سال جاری، موفق به ثبت افزایش ۴۴ درصدی در سود شده است که نسبت به سال گذشته قابل ملاحظه است.

این غول نفتی که بزرگ‌ترین شرکت نفتی در جهان محسوب می‌شود، سود خالصی معادل ۳۲.۶۹ میلیارد دلار را برای بازه زمانی آوریل تا ژوئن اعلام کرده است که عمدتاً ناشی از افزایش قیمت‌ها در محصولات پالایش‌شده و شیمیایی و همچنین نفت خام می‌باشد.

با این وجود، اطلاعات رسمی که هفته گذشته منتشر شد نشان می‌دهد که فعالیت‌های نفتی در این کشور در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۲۴.۷ درصد کاهش یافته است و این امر به کاهش ۴.۸ درصدی تولید ناخالص داخلی واقعی این کشور در سه ماهه دوم دامن زده است.

انتهای پیام/