آنتونیو آدان، دروازه‌بان اروپایی تیم استقلال که در تابستان سال ۱۴۰۴ به خاطر درخواست ریکاردو ساپینتو به تهران قدم گذاشت تا جانشین حسین حسینی شود، این روزها از تصمیمش برای شکایت به دلیل عدم پرداخت مطالباتش از سوی استقلال سخن به میان می‌آورد.

آدان دروازه‌بانی کاملاً معمولی به شمار می‌رفت و نتوانست خلاء ایجاد شده توسط حسینی را پر کند. البته انتظارات بسیاری از او نمی‌رفت چرا که او به مراحل پایانی دوران حرفه‌ای خود نزدیک شده بود، اما سرمربی سابق استقلال بر لزوم آوردن او به تهران تأکید داشت!

در روزهای اخیر، آنتونیو آدان اعلام کرده است که به خاطر عدم دریافت بخشی از مطالباتش قصد دارد به فیفا شکایت کند، ولی مدیران باشگاه استقلال راه‌حل جدیدی به ذهنشان رسیده است. آن‌ها به‌طور غیررسمی و شفاهی به آدان پیشنهاد کرده‌اند که فعلاً نسبت به شکایت اقدام نکند زیرا پنجره نقل و انتقالات باشگاه همچنان بسته است و اگر امیدشان کاملاً ناامید شود و این پنجره باز نگردد، در نیم فصل نخست لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا به شدت به این دروازه‌بان نیاز خواهند داشت و با توجه به قوانین، می‌توانند قرارداد او را برای یک فصل دیگر تمدید کنند.

به عبارتی، استقلالی‌ها به وکیل شکایت‌کُننده جدید خود توصیه کردند تا از بردن شکایت پرهیز کند، چرا که ممکن است در روزهای آینده مجدداً به همکاری بپردازند و در این شرایط به طور حتم هنگام امضای قرارداد جدید، مطالبات قبلی او نیز پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اختصاصی| مدرک جدید علیه نازون؛ مهاجم بی‌کیفیت استقلال قبل از جنجال اخیر، قراردادش را فسخ کرده بود!