به گزارش "ورزش سه"، در حالی که فصل تابستان و مسابقات تدارکاتی پیش‌فصل در جریان است، اما ثبت پیروزی ۱۰ بر ۱ در یک بازی اصلاً اتفاقی معمول و همیشگی نیست؛ نتیجه‌ای که بیشتر به یک تحقیر تابستانی شباهت دارد تا یک دیدار دوستانه.

بورنموث همچنان روند رؤیایی خود در پیش‌فصل را ادامه می‌دهد و این‌بار جنوا را به‌عنوان قربانی تازه خود انتخاب کرد. تیم انگلیسی در ۱۲۰ دقیقه این مسابقه دوستانه ۱۰ بار دروازه حریف را گشود و شمار گل‌های زده‌اش در سه دیدار آماده‌سازی را به ۱۹ رساند. بورنموث پس از آندونی ایرائولا چهره‌ای کاملاً گل‌زن به خود گرفته و حالا باید در دیدار بعدی‌اش مقابل بتیس قرار بگیرد؛ مسابقه‌ای که شنبه ۸ آگوست برگزار خواهد شد.

البته باید در نظر داشت که این مسابقه در چهار نیمه ۳۰ دقیقه‌ای برگزار شد و مجموع زمان آن به ۱۲۰ دقیقه رسید. نتیجه در نیمه اول ۱ بر ۰ بود، در نیمه دوم ۳ بر ۱ ثبت شد، نیمه سوم با برتری ۳ بر ۰ به پایان رسید و در چهارمین بخش نیز بورنموث ۳ بر ۰ پیروز شد. افزون بر این، این تیم دومین برد پرگل تاریخ خود را رقم زد؛ بردی که تنها پس از پیروزی ۱۱ بر ۰ برابر مارگیت در جام حذفی ۱۹۷۱ قرار می‌گیرد.

در توضیح روند گل‌زنی باید گفت که تیم انگلیسی با گل الکس اسکات در دقیقه ۱۵ از حریف پیش افتاد، هرچند جنوا توانست در دومین بخش از این بازی چهاربخشی، کار را به تساوی بکشاند. از همان‌جا به بعد، شاگردان مارکو روزه سیلی از حملات را آغاز کردند و گل‌ها یکی پس از دیگری فرود آمدند تا سوت پایان. در این جشنواره گل، هفت بازیکن بورنموث دست‌کم یک بار موفق به گلزنی شدند و جاستین کلایورت، انس اونال و الکس اسکات هر کدام دو گل به نام خود ثبت کردند. مالکوم داکوستا، بازیکن اهل الیکانته که برای تیم ملی اکوادور نیز بازی می‌کند، دیگر گلزن بورنموث بود و در سوی مقابل، الرتسون تنها گل جنوا را به ثمر رساند.

پس از این برد سنگین و پرگل، بورنموث پیش از شروع لیگ برتر هنوز دو آزمون دیگر را پیش رو دارد. آن‌ها شنبه ۸ آگوست برابر بتیس صف‌آرایی می‌کنند و سپس یک هفته بعد، در ۱۵ آگوست، برای جمع‌بندی کارشان در پیش‌فصل به مصاف ماینتس خواهند رفت. شاید هنوز برای قضاوت نهایی زود باشد، اما نشانه‌ها از تیمی حکایت دارد که بی‌وقفه و بی‌رحمانه گل می‌زند و برای هیچ حریفی ترحم قائل نیست.