به نقل از «ورزش سه»، تیم ملی والیبال لهستان موفق شد دومین مدال طلای پیاپی خود را در لیگ ملت‌ها رقم بزند؛ با این حال، کارِ گربیچ و شاگردانش هنوز در همان‌جا متوقف نمی‌شود و آنها باید خود را برای رقابت‌های قهرمانی اروپا آماده کنند.

در لیگ ملت‌های امسال، لهستان نتوانست روی همراهی کاپیتان باتجربه‌اش، بارتوش کورک، حساب ویژه‌ای باز کند. این پاسور باتجربه تصمیم گرفت فعلاً از تیم ملی دور بماند و دلیل آن را نداشتن شرایط فنی و بدنی ایده‌آل عنوان کرد.

توماش فورنال؛ ارزشمندترین بازیکن لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶، در گفت‌وگویی که در پادکست گرژگورژ کریچوویاک، فوتبالیست سابق تیم ملی لهستان، انجام داده بود، درباره «جمع شدنِ» دوران حرفه‌ای بارتوش کورک حرف زد.

شاگردان نیکولا گربیچ دوباره ثابت کردند که حتی در غیاب کاپیتان هم می‌توانند قد برافرازند و برای بالاترین سکو بجنگند. در مسابقات لیگ ملت‌ها، وقتی کورک در ترکیب حضور نداشت، الکساندر شیفکا بازوبند کاپیتانی را به دست آورد و تیم با همین تکیه‌گاه، در نهایت به قهرمانی رسید.

با وجود این اتفاق پرمعنا، این والیبالیست ۳۷ ساله فعلاً خداحافظی رسمی با تیم ملی انجام نداده و فقط یک فصل است که از اردوهای تیم ملی دور مانده؛ البته اگر بتواند به سطحی که خودش از توانایی‌هایش انتظار دارد برسد. واقعیت این است که رویای مشترک بسیاری از والیبال‌دوستان و البته خودِ بازیکنان، رسیدن به مدال طلای المپیک است؛ و این آرزو برای بارتوش کورک هم یک استثنا نیست.

توماش فورنال در همان پادکست گرژگورژ کریچوویاک، نظرهای این چهره فوتبالی را تأیید کرد و صراحتاً گفت که بهترین سناریو برای پایان دوران حرفه‌ای کورک، رقم خوردن مدال طلای المپیک لس‌آنجلس خواهد بود.

فورنال گفت: «خب… فوق‌العاده می‌شد، واقعاً فوق‌العاده. کاش این اتفاق بیفتد. امیدوارم همین‌طور شود. خیلی زیبا به نظر می‌رسد و فکر می‌کنم کاملاً واقع‌بینانه است. این یک پایان رویایی برای دوران حرفه‌ای او خواهد بود. به نظرم بارتوش کورک شایسته چنین پایانی است؛ اینکه با مدال طلای المپیک و به‌عنوان ارزشمندترین بازیکن المپیک از صحنه خداحافظی کند و بگوید: “تمام شد، هورا!”»