به نقل از ایسنا، پلیس تهران بزرگ در روزهای اخیر مجموعه‌ای از دستاوردهای تازه حاصل از چند پرونده مهم جنایی و انتظامی را اعلام کرد؛ پرونده‌هایی که از بازداشت عاملان قتل و روشن شدن ابعاد یک جنایت خانوادگی، تا متلاشی کردن شبکه‌های جیب‌بری، کشف سرقت‌های منزل، سرقت قطعات خودرو و همچنین رسیدگی به پرونده‌های آدم‌ربایی و سرقت به عنف را شامل می‌شود. در جریان توضیحات مسئولان پلیس، بر تداوم عملیات برای شناسایی همدستان، کشف موارد مشابه و برخورد جدی با کسانی که نظم و امنیت شهر را به مخاطره می‌اندازند تأکید شد.

پایان ماجرای قرار قاتل در یافت آباد

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری سردسته پرونده قتل مرد ۳۷ ساله در محدوده یافت‌آباد خبر داد. او افزود: در روند تحقیقاتی، دو متهم دیگر نیز از همان ابتدا شناسایی و نهایتاً بازداشت شدند. همچنین متهم اصلی که پس از ارتکاب جنایت به بندرعباس گریخته بود، در یک عملیات توسط کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد و برای رسیدگی به تهران منتقل گردید.

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری در ادامه گفت: متهم اصلی در بازجویی‌ها عنوان کرده که با سلاح سرد به مقتول ضربه وارد کرده است. به گفته وی، دو متهم دیگر نیز در جریان تحقیقات، نقش خود را در ایجاد درگیری و نزاع مطرح کردند و به حضور در نزاع دسته‌جمعی اعتراف داشتند. بنا بر دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، ضارب اصلی با اتهام قتل عمد و دو متهم دیگر با اتهام مشارکت در درگیری دسته‌جمعی، با قرار بازداشت موقت در اختیار مقام‌های قضایی قرار گرفتند و بررسی‌ها همچنان ادامه دارد.

گرفتاری سارق حرفه‌ای جعبه‌فیوز و ECU خودروها

سردار علی قاسم‌پور، رئیس پلیس پیشگیری پایتخت، نیز از دستگیری یکی از سارقان حرفه‌ای قطعات خودرو شامل جعبه‌فیوز و ECU خبر داد. او بیان کرد که با توجه به افزایش این نوع سرقت‌ها در محدوده کلانتری ۱۵۶ افسریه، مأموران با اتکا به اقدامات اطلاعاتی، بررسی تصاویر ثبت‌شده دوربین‌های مداربسته و بهره‌گیری از منابع پلیسی موفق شدند متهم را شناسایی کنند. نکته مهم این بود که فیلم سرقت‌های انجام‌شده توسط فرد موردنظر پیش‌تر در فضای مجازی منتشر شده بود. در نهایت، متهم در مخفیگاهش در محدوده بی‌سیم دستگیر شد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: پس از انجام تحقیقات تخصصی، متهم به وقوع سرقت‌ها اعتراف کرد و توضیح داد که اموال به‌دست‌آمده را به شخصی به نام «یاسین» واگذار می‌کرده است.

به گفته سردار علی قاسم‌پور، تاکنون ۱۴ نفر از شکات شناسایی شده‌اند. متهم برای ادامه روند رسیدگی به دادسرای ناحیه ۱۵ معرفی شده و تلاش جهت شناسایی مالخر و دیگر همدستان احتمالی همچنان در دستور کار قرار دارد.

راز مرگ مشکوک مرد ۷۲ ساله در تهرانپارس فاش شد

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، همچنین از کشف راز مرگ مشکوک مرد ۷۲ ساله در محدوده تهرانپارس گفت. او توضیح داد: بررسی‌های تخصصی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی نشان داد این پرونده در چارچوب یک قتل خانوادگی قرار می‌گیرد؛ به همین دلیل همسر مقتول به اتهام قتل عمد و پسر ۱۴ ساله وی به اتهام معاونت در قتل بازداشت شدند.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: متهمان در جریان بازجویی‌ها اعتراف کردند که دست‌وپای مقتول را بسته‌اند و هر یک در شکل‌گیری حادثه نقش داشته‌اند.

به گفته سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، با دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران، همسر مقتول با اتهام قتل عمد روانه بازداشتگاه شد. همچنین فرزند نوجوان وی به اتهام معاونت در قتل عمد به کانون اصلاح و تربیت معرفی گردید و تحقیقات پرونده همچنان ادامه دارد.

جمع کردن بساط سارقان و معتادان در شرق تهران

سرهنگ محمد کبودتبار، سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت، درباره شناسایی و متلاشی شدن یک پاتوق مرتبط با سارقان و معتادان در شرق تهران توضیح داد. او گفت: مأموران کلانتری ۱۲۸ تهران‌نو پس از مشاهده رفتاری مشکوک از سوی یک فرد و ورود وی به منزلی که پلمب شده بود، با هماهنگی مقام قضایی وارد محل شدند و در جریان این عملیات، پنج متهم را دستگیر کردند. در بازرسی انجام‌شده از این مکان، مقادیر قابل توجهی اموال سرقتی نیز کشف شد و پس از شناسایی مال‌باختگان، اموال به آنان تحویل گردید.

سر کلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت با تأکید بر اهمیت مشارکت شهروندان در تأمین امنیت، خطاب به مردم گفت: در صورتی که هرگونه رفت‌وآمد مشکوک در اماکن متروکه یا ساختمان‌های پلمب‌شده مشاهده شد، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

سرهنگ محمد کبودتبار در پایان افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند و پلیس با ادامه اجرای مستمر برنامه‌های مقابله با سارقان و مالخران، برخورد قاطع با مجرمان را در دستور کار خواهد داشت.

بازداشت متهمان پرونده آدم‌ربایی و سرقت ۱۰ میلیاردی

سرهنگ کیانوش نظری، سر کلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری دو متهم مرتبط با پرونده آدم‌ربایی و سرقت به عنف خبر داد. او بیان کرد: مأموران کلانتری ۱۲۵ یوسف‌آباد پس از دریافت شکایت یک شهروند، با اجرای اقدامات اطلاعاتی و انجام هماهنگی قضایی، متهمان را در یک عملیات غافلگیرانه بازداشت کردند. در ادامه رسیدگی‌ها نیز تمامی طلا، جواهرات و ارز خارجی که به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان سرقت شده بود، کشف شد و به شاکی بازگردانده گردید.

سر کلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت اضافه کرد: متهمان برای ادامه تحقیقات، شناسایی همدستان احتمالی و همچنین بررسی سایر جرائم محتمل، با دستور دادستان ناحیه ۳۵ تهران در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.

سرهنگ کیانوش نظری در تأکید بر برخورد قاطع پلیس با جرائم خشن، از شهروندان خواست از نگهداری حجم بالای طلا و ارز در منازل خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه رفتار یا شرایط مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

انهدام باند جیب‌برهای اتوبوس‌های BRT

سرهنگ کارآگاه رضا حاتمی، رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ، از انهدام یک باند سه‌نفره جیب‌بری در محدوده‌های مرکزی و شرقی تهران خبر داد. او گفت: کارآگاهان پس از انجام تحقیقات تخصصی، یکی از اعضای باند را هنگام تلاش برای سرقت دستگیر کردند. با اعترافات این متهم، سایر اعضای گروه نیز شناسایی شدند و بازداشت گردیدند. اعضای این باند با سوءاستفاده از شلوغی اتوبوس‌های BRT به سرقت تلفن همراه، کیف و سایر اموال شهروندان اقدام می‌کردند.

رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: متهمان در بازجویی‌های انجام‌شده به سرقت‌های متعدد اعتراف کردند و تاکنون پنج نفر از مالباختگان نیز موفق شده‌اند سارقان را شناسایی کنند.

سرهنگ کارآگاه رضا حاتمی همچنین تأکید کرد که تحقیقات برای شناسایی سایر اعضای احتمالی این باند، پیدا کردن دیگر مالباختگان و کشف جرائم مشابه همچنان ادامه دارد.

دستگیری دو برادر سارق منزل در تهران

سرهنگ کارآگاه کرم سلطانی، رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری دو برادر سارق منزل و کشف پنج فقره سرقت در محدوده مرکزی تهران خبر داد. او توضیح داد: کارآگاهان پس از بررسی یک پرونده سرقت منزل در خیابان کارگر و انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق شدند یکی از متهمان را شناسایی کرده و دستگیر کنند. سپس با اعتراف متهم، برادرش نیز در محدوده اتابک بازداشت شد. در ادامه و در بازرسی از مخفیگاه افراد، بخش‌هایی از اموال سرقتی کشف گردید.

رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: متهمان در بازجویی‌ها به چندین فقره سرقت از منازل شهروندان در محدوده‌هایی نظیر کارگر، خاوران، مولوی، خیام و شوش اعتراف کردند.

سرهنگ کارآگاه کرم سلطانی گفت: تاکنون پنج فقره سرقت شناسایی شده و تحقیقات برای کشف سایر جرائم احتمالی متهمان همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام