محمد رویانیان، مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس، در اواسط مرداد ۱۳۹۲ ادعا کرده بود که عادل فردوسی‌پور از محل اجرای برنامه نود، سالانه ۵۰ میلیارد تومان درآمد دارد؛ رقمی که در آن زمان و با توجه به اینکه دلار کمتر از ۳۷۰۰ تومان قیمت داشت، بازتاب زیادی پیدا کرد.

در همین زمینه، محمد مایلی‌کهن، سرمربی سابق تیم ملی و از چهره‌های قدیمی پرسپولیس، در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرورزشی که ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ منتشر شد، نسبت به این موضوع و دیگر رخدادهای آن روزهای فوتبال ایران واکنشی خواندنی نشان داد:

  • من لیگ سیزدهم را با صبا آغاز کردم و خوشبختانه در دو هفته نخست هم نتایج قابل قبولی به دست آوردیم.
  • شیث رضایی هم مانند هر انسان دیگری ممکن است دچار خطا شود و باید بپذیریم که همه ما در زندگی‌مان اشتباهاتی داشته‌ایم.
  • اگر واقعاً عادل فردوسی‌پور همان‌طور که آقای رویانیان گفته، سالانه ۵۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشد، مبارکش باشد. عادل در برهه‌ای خودش مرا به‌شدت اذیت کرد؛ نمونه‌اش فروردین ۱۳۸۸ بود. در آن زمان آقایان برنامه ۹۰ را چیدند تا من را از تیم ملی کنار بگذارند و اتفاقاً همین اتفاق هم افتاد. در کل، عادل فردوسی‌پور نیز مانند دیگر آدم‌های جامعه بی‌خطا نیست، اما این‌که بگوییم اهالی فوتبال باید برنامه ۹۰ را تحریم کنند، به نظرم حرف درستی نیست.
  • به باور من، کسانی برنامه ۹۰ را تحریم می‌کنند که در واقع بیش از همه مشتاق بهره‌برداری از همین برنامه‌اند و دوست دارند تصویرشان بیشتر روی آنتن دیده شود.
  • استقلال و پرسپولیس در سال‌های گذشته بیشترین حمایت را از دولت دریافت کرده‌اند و با این حال همچنان طلبکار هم هستند.

بیشتر بخوانید: علی دایی: دنبال پشت میز نشستن و ریاست بر AFC نیستم/ از نقش برانکو در موفقیت‌های پرسپولیس غافل نشوید