به گزارش “ورزش سه”؛ در روزهایی که زمزمه‌هایی درباره احتمال جدایی امیررضا افسرده از ملوان و حتی قرار گرفتن نام او در میان گزینه‌های تقویت خط دفاعی پرسپولیس شنیده می‌شد، در نهایت مدیران باشگاه ملوان تصمیم قطعی خود را برای نگه داشتن این بازیکن اتخاذ کردند.

با توجه به این‌که تنها یک هفته تا آغاز رقابت‌های لیگ برتر باقی مانده، کادرفنی ملوان به هدایت مازیار زارع بر این باور است که در چنین مقطع حساسی، گزینه‌ای مطمئن و در دسترس برای جانشینی افسرده در بازار نقل‌وانتقالات وجود ندارد. از همین رو، مخالفتی جدی و صریح با خروج این مدافع جوان شکل گرفته و او در فصل پیش‌رو نیز پیراهن انزلی‌چی‌ها را بر تن خواهد داشت.

زارع که در هفته‌های گذشته چندین‌بار روی حفظ شاکله اصلی تیمش تأکید کرده بود، این‌بار نیز در آستانه شروع لیگ حاضر نشد یکی دیگر از عناصر خط دفاعی خود را از دست بدهد؛ تصمیمی که عملاً پرونده انتقال احتمالی افسرده را دست‌کم برای شرایط کنونی، مختومه کرده است.

بنابراین، برخلاف برخی شایعات درباره امکان حضور این مدافع جوان در پرسپولیس، باشگاه ملوان با رد هرگونه مذاکره برای صدور رضایت‌نامه اعلام کرده است که امیررضا افسرده در این تیم باقی می‌ماند و فصل جدید را زیر نظر مازیار زارع پشت سر خواهد گذاشت.