خبرگزاری خبرآنلاین گزارش داده است که بنفشه محمودیان در جریان یک گفت‌وگوی تلویزیونی اعلام کرد: معمولاً پرداخت مستمری‌ها بر پایه منابعی انجام می‌شود که از محل حق‌بیمه‌ها به دست می‌آید؛ اما برای پرداخت مابه‌التفاوتِ حقوق، باید منابع نقدیِ اضافه‌تری فراتر از روال همیشگیِ سازمان فراهم شود. او همچنین رقم مابه‌التفاوتِ دو ماهه افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیرانِ تأمین‌اجتماعی در سال جاری را ۸۲ هزار میلیارد تومان عنوان کرد.

فرارو نیز در همین رابطه نوشت: محمودیان با اشاره به شرایط امسال، توضیح داد که در سایه تورم و دشواری‌های معیشتی، مسئولان کوشش کرده‌اند افزایش حقوق در چارچوب توان و ظرفیت‌های موجود و در حداکثر سطح ممکن اعمال شود؛ به همین دلیل، میزان افزایش حقوق نسبت به گذشته رشد محسوسی پیدا کرده است.

این مقام مسئول تأمین ۸۲ هزار میلیارد تومان منابع را مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌های در دسترس دانست و گفت پیگیری این موضوع با همکاری دولت و مجلس ادامه دارد. به گفته او، سازمان تأمین‌اجتماعی نیز به‌صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پیگیری است تا از همه ظرفیت‌ها و شیوه‌های ممکن برای تأمین مالی این میزان استفاده شود.

محمودیان در ادامه تأکید کرد که هنوز زمان دقیق تأمین مالی و پرداخت معوقات مشخص و قطعی نشده است و هرگونه تصمیم‌ درباره زمان و نحوه پرداخت این مطالبات، صرفاً از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی و از طریق اطلاع‌رسانی رسمی اعلام خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵