گردشگری بین‌المللی در هشت ماه نخست سال جاری میلادی به نسبت سال ۲۰۱۴، شاهد رشد ۴.۳ درصدی بوده است.

طبق آمارگیری اخیر تعداد گردشگران بین‌المللی در هشت ماه اول سال ۲۰۱۵ به نسبت سال گذشته بیش از چهار درصد افزایش پیدا کرده و به ۸۱۰ میلیون نفر رسیده است. این رقم طی ماه‌های ژانویه تا اوت ۲۰۱۴ حدود ۳۳ میلیون نفر کمتر بود.

براساس این گزارش که در وب‌سایت سازمان ملل منتشر شده‌، علت اصلی این تغییر رونق گرفتن دوباره گردشگری اروپا به عنوان پربازدیدترین قاره جهان است. تعداد مسافرانی که در این بازه‌ی زمانی اروپا را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کرده‌اند، تا پنج درصد افزایش داشته است.

این رقم در آفریقای شمالی ۱۰ درصد افزایش داشته است. در این هشت ماه رشد گردشگری چین به عددی دو رقمی رسید و ژاپن‌، تایلند‌، آمریکا، هند و مصر هم از دیگر کشورهایی هستند که در این زمینه پیشرفت کرده‌اند.

به گزارش وب‌سایت سازمان ملل‌، در این میان ‌روسیه و برزیل دو کشوری هستند که صنعت گردشگری‌شان در هشت ماه نخست سال جاری میلادی به علل اقتصادی افت کرده است.