سایت خبری تحلیلی ساعت 24- مدیرعامل شرکت توانیر اظهار کرد: اقتصاد دانش بنیان در کشورمان شکل گرفته است و این اقتصاد باید در سیاست های کلی کشور نیز دیده شود
همایون حائری در آیین آغاز پنجمین کنفرانس صنعت نیروگاه های حرارتی با عظیم خواندن تلاش های 30 سال گذشته در صنعت برق اظهار کرد: در حال حاضر در حال تبدیل ۶۶۰۰ مگاوات ظرفیت سیکل ساده به ترکیبی هستیم و درصددیم راندکان نیروگاه های کشور را از 34 درصد به 48 درصد برسانیم.
وی تصریح کرد: همچنین در راستای افزایش راندمان در حال ایجاد نیروگاه های تجدیدپذیر با طرفبت 1500 مگاوات در کشور هستیم.
مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر اینکه پررنگ شدن صنعت برق ایران تحریم را کمرنگ کرد، گفت: ایران در منطقه خاورمیانه تنها کشوری است که می تواند نیروگاه و توربین گازی بسازد و از این لحاظ حرف اول را می زنیم.
حائری در ادامه با اشاره به ظرفیت 71 هزارمگاواتی صنعت برق ایران، اظهار کرد: ایران اکنون با تمام همسایگانی که با آن ها مرز خاکی دارد، تبادل انرژی انجام می دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اقتصاد دانش بنیان صرفا تبدیل علم به ثروت نیست بلکه ثروت نیز باید به علم تبدیل شود.
به گزارش ایسنا، در پنجمین کنفرانس صنعت نیروگاه های حرارتی مقرر بود که وزیر نیرو سخنرانی داشته باشد، اما گفته شد به دلیل دیدارش با مقام معظم رهبری، مدیرعامل توانیر به جای حمید چیت چیان در کنفرانس مذکور حاضر شد.
منبع: ایسنا
مدیرعامل شرکت توانیر:
نظرات کاربران