هیات مدیره باشگاه که با توجه به تعطیلات اربعین حسینی نمیتوانست بصورت حضوری تشکیل جلسه دهد اقدام به برگزاری جلسه فوق العاده بصورت کنفرانس تلفنی کرد.
در این جلسه تلفنی ابتدا مهندس کیانیان مالک باشگاه با تاکید بر حفظ شان و شخصیت آقای رحیمی و برگزاری مراسم تودیع برای ایشان شرایط استعفای وی را مطرح نمود و هیات مدیره پس از شنیدن صحبتهای او و بررسی شرایط و تاکید بر حساسیت های تیم در جدول رقابتها صلاح را بر انتخاب فوری مدیرعامل جدید دیدند که در این بین به پیشنهاد اعضا آقای رضا صادقپور بعنوان مدیر عامل جدید انتخاب شد.
ایشان که اصرار زیادی بر نپذیرفتن این مسوولیت داشت در نهایت با اصرار مهندس کیانیان این مسوولیت را پذیرفته و به سمت مدیر عاملی باشگاه درآمد.
در حکم صادقپور آمده است: جناب آقای رضا صادقپور باسلام احتراما نظر به تخصص و تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مدیرعامل باشگاه راه آهن یزدان منصوب می گردید. امید است در انجام امور مربوطه موفق و موید باشید.
صادق پور عضو سابق هیات مدیره باشگاه استقلال تهران و فوتبالیست تیم های بانک صادرات کرمانشاه،تراکتورسازی تبریز بوده است.
مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال تهران، مدیریت تیم فوتسال استقلال تهران، مشاوراقتصادی معاون توسعه وعمران و معاون امور استانهای باشگاه استقلال تهران، عضوهیئت مدیره باشگاه شیرین فراز کرمانشاه، مسئولیت های مختلف در کمیته فوتبال ساحلی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران از جمله سوابق مدیریتی و ورزشی صادق پور است.
وی مقام اول مسابقات فوتسال قهرمانی باشگاه های کشور باتیم فوتسال استقلال تهران 1378،مقام اول مسابقات فوتسال قهرمانی باشگاه های کشور باتیم فوتسال استقلال تهران 1379و نایب قهرمان مسابقات فوتسال قهرمانی باشگاه های کشور باتیم فوتسال استقلال تهران را نیز در پرونده ورزشی خود دارد.
ایرنا
نظرات کاربران