در این مراسم محمدرضا داورزنی رییس فدراسیون والیبال، لوزانو سرمربی تیم ملی و امیرخوش خبر سرپرست تیم ملی حضور داشتند.
بر اساس این قرارداد، لوزانو تا پایان المپیک 2016 ریو در برزیل مسئولیت هدایت تیم ملی والیبال ایران را بر عهده دارد که مسابقات انتخابی المپیک در ژاپن، لیگ جهانی سال 2016 و در صورت کسب سهمیه ایران، مسابقات والیبال بازی های المپیک برزیل از جمله مسابقات مهمی است که تیم ملی والیبال ایران با هدایت این سرمربی آرژانتینی در آن شرکت خواهد کرد.
رائول لوزانو از سال 1974 کار سرمربیگری خود را در والیبال با هدایت تیم جوانان «استودیانتس دلا پلاتا» آرژانتین آغاز کرد. وی پس از هدایت چند تیم دیگر از جمله «اسگریما لا پلاتا» و «اوبراز سانتیاریاس» در سال 1983 سرمربیگری تیم «فرو کرریل» را برعهده گرفت و توانتست این تیم را به قهرمانی لیگ سری آ آرژانتین، جام متروپولیتن و چلنج کاپ اروپا سال 87-1986 برساند.
لوزانو در سال 1983 راهی ایتالیا شد. وی در ایتالیا ابتدا هدایت تیم هایی مانند «رکس پوردنونه»، «چدیزا سالرنو» و «اولیو ونچوری اسپلولتو» را بر عهده گرفت. لوزانو در سال 1991 سرمربی «گونزاگا میلان» شد و با این تیم به افتخارات بزرگی از جمله قهرمانی جام باشگاه های جهان 1992، قهرمانی جام کنفدراسیون والیبال اروپا 93-1992 و یک نایب قهرمانی سوپر جام ایتالیا رسید.
لوزانو از سال 1994 تا 1996 سرمربی تیم ملی والیبال اسپانیا شد و مدال نقره مسابقات یونیورسیاد در ژاپن را به دست آورد. در سال 1997 به «لوبه بانکا» پیوست و مدال برنز مقام سومی چلنج کاپ اروپا را برای این تیم به ارمغان آورد. در سال 2000 با تیم «پالرمو» به قهرمانی سوپر جام ایتالیا دست یافت. وی در همین سال بار دیگر سرمربی تیم ملی اسپانیا شد.
این مربی آرژانتینی در سال 2005 به عنوان سرمربی تیم ملی لهستان انتخاب شد و در سال 2006 لهستان را به مدال نقره قهرمانی جهان رساند. همچنین دو مقام چهارمی لیگ جهانی از دیگر دستاوردهای لهستان در زمان سرمربیگری او بود.
رائول لوزانو در سال 2009 هدایت تیم ملی والیبال آلمان را برعهده گرفت و تا سال 2011 نیز سرمربی ژرمن ها بود. لوزانو با هدایت خود آلمان را قهرمان لیگ والیبال اروپا 2009 کرد.وی در سال 2015 سرمربی تیم چارنی رادوم لهستان شد.
منبع: ايرنا
نظرات کاربران