احمد رضا بقایی با اشاره به اینکه سقف تسهیلات مربوط به حساب صندوق مسکن با رعایت میانگین حساب200 میلیون ریال بوده افزود: بر اساس بخشنامه ی جدید دارندگان حساب می تواند 300 میلیون ریال اوراق حق تقدم مسکن خریداری و 500 میلیون ریال تسهیلات خرید دریافت کنند.


وی اظهارکرد: دارندگان حساب در شهر یاسوج می توانند با اخذ 100 میلیون جعاله از محل خرید اوراق حق تقدم تا 600 میلیون ریال تسهیلات دریافت کنند.

بقایی تصریح کرد: سقف این تسهیلات برای سایر شهرهای استان با تسهیلات جعاله 500 میلیون ریال است.

وی ابراز داشت: زن و شوهر و حتی پدر و فرزند یا مادر و فرزند می توانند سند زمینی را سه دانگ سه دانگ و به نام کرده باشند به شرط دارا بودن پروانه ی ساخت در مرکز استان می توانند تا سقف 700 میلیون ریال تسهیلات ساخت مسکن استفاده کنند.

بقایی عنوان کرد: تا قبل از صدور بخشنامه ی جدید مدت بازپرداخت تسهیلات مسکن 10 سال که بر اساس طرح جدید این مدت به 12 سال افزایش ونرخ سود برای تسهیلات ساخت در دوران مشارکت 24 درصد و موقع فروش اقساطی 18/5درصد خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران