وی با بیان اینکه در این جلسه دفاعیات وی (سعید مرتضوی) در حال ارایه است تصریح کرد: همچنین از رییس دادگاه خواستیم موضوع جرم اختلاس را نیز به وی تفهیم اتهام کنند.
ترک همدانی گفت: برداشت های غیرقانونی از سازمان تامین اجتماعی به نفع خودش یا دیگران بوده و با استدلال وی عملکردی که داشته، ماده 104 قانون تامین اجتماعی که در مورد این بوده که هر گونه برداشت غیرقانونی از این سازمان در حکم اختلاس است، این قانون بی دلیل وضع شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین قرار بود وی لیستی از نمایندگانی که از تامین اجتماعی پول دریافت کرده اند در جلسه ارایه دهد که این موضوع نیز انجام نشد.
ترک همدانی گفت: در این جلسه هنوز به موضوع واگذاری شرکت های تامین اجتماعی به بابک زنجانی نرسیده ایم.
به گفته وی با توجه به اینکه جلسه دادگاه غیر علنی است ما فقط کلیات این جلسه را ارایه کرده ایم و از بیان جزییات آن معذوریم.
سعید مرتضوی مدیر عامل سابق سازمان تامین اجتماعی و دادستان سابق تهران در نخستین جلسه دادگاهش که بیست و پنجم آبان ماه برگزار شد در ارتباط با دو فقره از شکایت ها درباره وی مورد تفهیم اتهام قرار گرفت.
نخستین جلسه دادگاه سعید مرتضوی با موضوع شکایت شکات خصوصی صبح روز دوشنبه درشعبه 1057 دادگاه کیفری 2 تخلفات کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری برگزار شد.
در این جلسه از دادگاه، عباس پالیزدار به عنوان شاکی ردیف اول و مصطفی ترک همدانی وکیل شکات سازمان تامین اجتماعی به عنوان شاکی ردیف دوم حضور داشتند.
در آغاز نخستین جلسه دادگاه سعید مرتضوی به دستور قاضی دادگاه، شکایت عباس پالیزدار مبنی بر افترا و اعتراض به بازرسی از منزلش در زمان ریاست مرتضوی بر دادستانی تهران مطرح شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت.
سپس، مصطفی ترک همدانی با حضور در جایگاه، شکایت شکات سازمان تامین اجتماعی را قرائت کرد که به دلیل ضیق وقت، بررسی شکایت قرائت شده به تاریخ بعدی دادگاه مرتضوی موکول شد.
ایرنا
نظرات کاربران