وی ادامه داد:خلعتبری در هر تیمی بوده با تعصب بازی کرده است.ما دو سال پیش با پرسپولیس در تهران بازی کردیم و پرسپولیس به ما گل زد و آن زمان خلعتبری بازیکن پرسپولیس بود و خوشحالی کرد چون به تیمش تعصب داشت.الان هم خلعتبری به سپاهان تعصب دارد و اینطور نیست که فقط برای پول به پرسپولیس رفته باشد.اینکه این همه توهین به خودش و خانواده اش کنند درست نیست.نکته منفی بازی فقط همین توهین ها بود و مقصر اصلی این اتفاقات زشت مدیر کانون هواداران پرسپولیس است که این جو را درست کرد.اگر کمیته انضباطی واکنش نشان ندهد جای تاسف دارد و مشخص است آنجا چه می گذرد.
دروازه بان سپاهان درباره اینکه محسن بنگر مدعی شده در اصفهان هم به او فحاشی می کنند گفت:بنگر راست می گوید و سال اولی که به اصفهان آمد خیلی به او توهین کردند و نباید این کار را می کردند.بازیکن که تا ابد در یک تیم نمی تواند حضور داشته باشد.بنگر هشت سال در اصفهان حضور داشت و کاپیتان سپاهان هم بود و وقتی به او توهین شد خود من اعتراض کردم.
احمدی درباره فرصتی که مهدی طارمی از دست داد اظهار داشت:در آن صحنه به هوای آفساید ایستاده بودم.دست طارمی درد نکند چون آمد چیب بزند که چیپ او خیلی بلند شد و از بالای دروازه به بیرون رفت.
کاپ
نظرات کاربران