این حادثه در واقع نشانه یک ضعف تاکتیکی و بی برنامه بودن تیم است که در پنج بازی در این فصل گل اول را دریافت می کند. آخرین دیدار هفته بیستم بین دو تیم نفت و استقلال تهران در ورزشگاه تختی از ساعت 17:10 دقیقه آغاز شد و در دقیقه 9 هرایر مگوییان، دروازه تیم خودی را باز کرد تا آبی پوشان تهرانی برای پنجمین بار در این فصل گل اول مسابقه را دریافت کند.

4 بار قبلی که استقلال گل اول بازی را دریافت کرده در نهایت حکم به نبردن آبی پوشان داده شده است. اولین بار هفته سوم و بازی با ذوب آهن بود که شاگردان مظلومی دو بر صفر شکست خوردند.

سپس در هفته هفتم، استقلال به مصاف راه اهن رفت. ابتدا در دقیقه 12 گل خورد و در پایان بازی با نتیجه 3-3 به اتمام رسید. مرتبه سوم، بازی با پدیده در مشهد بود که مهدی خیری پدیده را پیش انداخت که در پایان بازی با نتیجه 1-1 خاتمه یافت.

سرانجام در هفته نهم و در ورزشگاه آزادی استقلال به مصاف هم نام خوزستانی اش رفت و در حالی که با گل عقیل کعبی عقب افتاده بود؛ توسط پروپیچ گل مساوی را زد و بازی با همان نتیجه تمام شد.

همان طور که می بینید 4 بار قبلی، یک باخت و سه تساوی برای شاگردان مظلومی در هنگامی که گل اول را خورده اند رقم خورده است و باید ببینیم در پنجمین بازی چه می شود.