سايت خبري تحليلي ساعت 24-شب گذشته تيم ملي برزيل به سختي توانست از پس شيلي برآيد. بعد از آنکه دو تيم در وقت معمول و اضافه به تساوي يک بر يک رسيدند، سرنوشت بازي به ضربات پنالتي کشيده شد که در اين بخش، جوليو سزار، دروازهبان با تجربه برزيل به کمک تيمش آمد و زردپوشان را از حذف نجات داد.
البته برزيل خارج از ميدان مسابقه نيز بر شيلی غلبه کرده بود!
اگر ادعاهاي کساني که نزديک به اتفاق روي داده بودند، صحت داشته باشد، بايستي گفت ميزبان رفتار منطقي و در شان يک ميزبان را نداشته است.
چون وقتي 45 دقيقه نخست بازي به اتمام رسيد و بازيکنان دو تيم خواستند به رختکن بروند، «فرد» بازيکن خط حمله برزيل به سمت «گري مدل» بازيکن شيلي رفت و با وي درگير شد.
بعد هم گفته شد در رختکن رودريگو پايوا، مدير بخش رسانهاي برزيل وارد اين دعوا شده و به شدت با بازيکن شيليايي برخورد فيزيکي کرده است.
*چه اتفاقي افتاد؟
در راه رفتن به رختکن همانگونه که گفته شد، «فرد» بعد از اين که مقابل «مدل» ناتوان نشان داد، با وي درگيري پيدا کرد و پايوا، مدير رسانهاي برزيل نيز در اين دعوا شرکت کرد و حتي با مدل و پينلا درگير شد.
در اين ارتباط «ماريا خوزه»، مدير رسانهاي شيلي عنوان کرد: متاسفم براي تيمي که ميزبان مسابقات است. مدير رسانهايشان با بازيکن ما کتککاري کرده است.
اما پايوا نسبت به اين حرف و ادعا واکنش نشان داد: اين يک زد و خورد از هر دو طرف بود. فقط من در آن سهيم نبودم. پينيلا به سمت من حمله ور شد و من هم فقط از خودم دفاع کردم.
*گناه به گردن ميهمان افتاد
مدير رسانهاي تيم ميزبان معتقد است که تمام اين دعواها از طرف شيلياييها بوده است. وي افزود: از طرف آنها کلامهاي زشت زده شد و بعد هم برخورد فيزيکي کردند. در واقع اين آنها بودند که جنگ و دعوا را شروع کردند و فحاشي کردند.
لوئيس فليپه اسکولاري، سرمربي برزيل نيز در کنفرانس خبري بعد از بازي نيز به صورت ضمني به اين موضوع اشاره کرد و گفت: من تربيت درستي دارم اما وقتي مرتب به من حمله شود، بديهي است که رفتارم تغيير ميکند.
اسکولاري افزود: اين اتفاق مثل جنگي کنار زمين بود. هيچوقت ما در اين جور مسائل دخالت نميکنيم اما بايد از خودمان دفاع کنيم....
کلمبيا با درخشش رودريگز از سد اروگوئه گذشت
تيمهاي کلمبيا و اروگوئه از 30 دقيقه بامداد يکشنبه در ورزشگاه ماراکاناي شهر ريو دوژانيرو به مصاف هم رفتند تا دومين بازي مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2014 را برگزار کنند، ديداري که با برتري 2 بر صفر کلمبيا به اتمام رسيد تا اين تيم حريف برزيل در مرحله يک چهارم نهايي مسابقات شود.
ستاره بي چون و چراي اين بازي جيمز رودريگز بود که دو بار در دقايق 28 و 50 براي تيم تحت هدايت پکرمن موفق به گلزني شد و با پنج گلزده به صدر جدول گلزنان جام بيستم صعود کرد.
در حالي که دو تيم با چاشني احتياط بازي را پي گرفته بودند، اين جيمز رودريگز کلمبيايي بود که در دقيقه 28 پشت محوطه جريمه صاحب توپ شد و از همان جا دروازه اروگوئه را نشانه گرفت و با يک شوت محکم توپ را به زير تير افقي دروازه فرناندو موسلرا چسباند. کلمبيا با اين گل زيبا يک بر صفر از حريفش پيش افتاد و در ادامه بازي را اداره کرد تا با پيروزي يک بر صفر به رختکن برود.
اروگوئه که در غياب لوئيز سوارز پاي به ميدان گذاشته بود، در نيمه نخست چشم به هنرنمايي ادينسون کاواني و ديهگو فورلان داشت، مهاجماني که حداقل در 45 دقيقه اول بيخطر نشان دادند.
کلمبياييها نيمه دوم را بهتر آغاز کردند و تنها پنج دقيقه پس از آغاز اين نيمه جيمز رودريگز بازهم هنرنمايي کرد و اختلاف دو تيم را به دو گل رساند. بازيکن شماره 10 کلمبيا در دقيقه 50 بازي با شوت خود بار ديگر دروازه اروگوئه بدون سوارز را گشود تا تيمش را 2 بر صفر پيش بيندازد و با پنج گل بالاتر از نيمار، ليونل مسي و توماس مولر در صدر جدول گلزنان جام بيستم بايستد.
در ادامه بازي اروگوئه به خود آمد و بارها به دروازه کلمبيا حمله کرد تا شايد دروازه داويد اوسپينا روي پاشنه بچرخد اما زور شاگردان اسکار تابارز به حدي نبود که اين دروازهبان آماده سر تعظيم فرود آورد. در نهايت کلمبيا با نتيجه 2 بر صفر مقابل اروگوئه به برتري رسيد و ياران سوراز را به خانه فرستاد تا او بيش از اين احساس تنهايي نکند.
.
کد خبر 13610
صعود برزیل و کلمبیا به دور بعد جام جهانی
لینک کوتاه:
https://www.saat24.news/news/13610
نظرات کاربران