این نماینده مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت داشتن دیپلماسی انرژی با توجه به اینکه عربستان سعی دارد بازار نفت را به هم بریزد، گفت: تا آنجایی که اطلاع دارم عربستانی‌ها نسبت به سهمیه بندی اظهار تمایل کرده‌اند و اگر این گونه باشد یعنی اینکه سر عقل آمده و متوجه شده‌اند به هم ریختن بازار به ضرر خودشان است.

وی افزود: ما باید تلاش کنیم مباحث اقتصادی و احیای بازار نفت را مورد توجه قرار دهیم. نمی‌توان بازار را برای همیشه از دست داد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس همچنین اظهار کرد: باید تلاش کنیم به سهمیه خود آنچه که قبل از تحریم‌ها بوده برسیم تا بازار احیا شود. البته از نظر اقتصادی هم باید تلاش کنیم ضمن تولید فراورده و صادرات آن ارزش افزوده ایجاد شود.

این نماینده مجلس همچنین اظهار کرد: در این شرایط ما نیاز به سرمایه‌گذاری و زمان داریم البته در این مدت کوتاه هم حدود 200 تا 300 هزار بشکه تولید نفت در روز افزایش داشته است و در بودجه سال آینده هم براساس تولید دو میلیون و 250 هزار بشکه در روز پیش بینی شده است. بنابراین ما نیاز به دیپلماسی انرژی برای احیای بازار نفت داریم.

(منبع:ایسنا)