عنایتی آتشی در این باره می‌گوید: آقای افشارزاه دوست قدیمی من است و از من خواست که در باشگاه استقلال به او کمک کنم من هم چون این باشگاه را از خودم می‌دانستم و سال‌ها چه زمانی که نام این تیم تاج بود و چه استقلال در این تیم فعالیت کرده بودم، قبول کردم که به آقای افشارزاده کمک کنم.


او در مورد اینکه همه نام او را به عنوان یک گزارشگر بسکتبال می‌شناسند و اینکه چقدر روی حوزه فوتبال مسلط است هم می‌گوید: شاید شما جوان باشید و ندانید اما نام استقلال را من روی این تیم گذاشتم. من سال‌ها کاپیتان تاج و استقلال بودم و اگر زحمت‌های شبانه روزی من نبود استقلال منحل می‌شد.

مدیرداخل جدید استقلال در مورد اینکه چه مسوولیتی در این باشگاه دارد هم گفت: قرار است برای باشگاه یک چارت واقعی تعیین کنیم که به وسیله آن مسوولیت‌ها در باشگاه مشخص شود. در ادامه هم تلاش می کنم تا در رشته‌های دیگر هم باشگاه استقلال را فعال کنیم.

ورزش سه