laquo;لوب» در مقاله ای در پایگاه اطلاع رسانی «لوبلاگ»، با استناد به نظرسنجی موسسه «پیو» و روزنامه «یو اس ای تودی» نوشت، بیش از نیمی (۵۴ درصد) از پرسش شوندگان در این نظرسنجی با حمله به داعش در شمال عراق موافق بودند.

طبق این نظرسنجی که در پی گسترش دامنه حملات هوایی آمریکا به مواضع داعش در شمال عراق و ارسال تسلیحات و دیگر ملزومات به نیروهای ویژه عراقی تعلیم دیده آمریکا و پیشمرگه انجام شد، ۳۱ درصد پرسش شوندگان با انجام این حملات مخالف بودند و ۱۵ درصد نیز نظری نداشتند.

۴۴ درصد پرسش شوندگان در این نظرسنجی معتقدند آمریکا در قبال توقف خشونت ها در عراق مسئول است و ۴۱ درصد نیز گفتند که آمریکا هیچ مسوولیتی در این زمینه ندارد.

این در حالی است که نتایج نظرسنجی ماه ژوئن نشان می داد، ۳۹ درصد پرسش شوندگان معتقد بودند آمریکا در قبال توقف خشونت ها در عراق مسوول است و ۵۵ درصد با این امر مخالف بودند.

مطالعات و نظرسنجی های تفصیلی درباره رویکردهای سیاست خارجی آمریکا در دهه گذشته نشان می دهد که پرسش شوندگان آمریکا بیش از همه طرفدار حمله نظامی یکجانبه ای هستند که بتواند از قتل عام یا کشتارهای جمعی جلوگیری کند.