تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 21 امشب (سه‌شنبه) به مصاف قرقیزستان رفته که این بازی با سه گل به سود شاگردان کارلوس کی‌روش در جریان است.

* حدود 5 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.

* تماشاگران تعداد زیادی بوق در دست دارند که این موضوع صدای آزار دهنده‌ای را در ورزشگاه ایجاد کرده است.

* به خبرنگاران حاضر در ورزشگاه افطاری داده شد.

* شماره پیراهن بازیکنان در زمین با فهرستی که در اختیار خبرنگاران قرار داده شده، متفاوت است. به طور مثال شماره مسعود شجاعی در فهرست، 23 است اما او پیراهن شماره 7 را پوشیده است.

* پدر علیرضا جهانبخش هم در ورزشگاه حضور دارد.

* با وجود اینکه بازی از حساسیت چندانی برخوردار نیست و قرقیزستان هم حریف قدرتمندی به حساب نمی‌آید، کارلوس کی‌روش تمام مدت کنار خط حضور داشت و حتی در یک صحنه میلاد محمدی را به دلیل ارسال پاس خوب، به شدت تشویق کرد.

* تماشاگران زمانی که بازیکنان، خود را گرم می‌کردند، شعار «سید جلال پرسپولیسی» سر دادند اما حسینی هیچ عکس‌العملی به این شعارها نشان نداد.

* مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال به دلیل ترافیک سنگین بیرون از ورزشگاه آزادی، دیر به استادیوم رسید و نیمه اول را از دست داد.

* دو زن از سفارت قرقیزستان در جایگاه CIP ورزشگاه کنار مهدی تاج و آندرانیک تیموریان نشسته‌اند و بازی را تماشا می‌کنند.