وزیر امور خارجه کشورمان پس از مذاکره با جان کری گفت: مذاکرات به مرحله حساس رسیده و هفته سختی پیش روی ماست. بنابر این رایزنی ادامه خواهد داشت و باید همگی به جای تعیین خط قرمز کار کنیم .
محمد جواد ظریف ، بعد از ظهر دیروز پس از یک ساعت و نیم مذاکره با جان کری وزیر امور خارجه آمریکا از ادامه گفتگو با جان کری در روز دو شنبه خبر داد .
ظریف در جمع خبرنگاران گفت:امروز با همه وزرا دیدار داشتم و این دیدارها را ادامه می دهم .هفته سختی پیش روی ماست و باید همگی به جای تعیین خط قرمز کار کنیم .همچنین وزیر امور خارجه کشورمان بعد از ظهر امروز با همتایان خود از آلمان ، فرانسه و انگلیس دیدار کرد.
جان کری ، وزیر امور خارجه آمریکا نیز پس از دیدار با ظریف اظهار داشت : مذاکرات فوق العاده ای داشته است ولی این هنوز ابتدای راه است.
ظریف پس از ملاقات با جان کری
نظرات کاربران