style="text-align: justify;">به گزارش دیلی تلگراف، در روزهای پس از همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا جنگ داخلی در حزب کارگر این کشور بالا گرفت و روز به روز به حجم مخالفت‌ها با رهبری جرمی کوربین در میان اعضای این حزب افزوده می‌شود. مخالفان کوربین معتقدند که وی به اندازه کافی برای متقاعد کردن رای دهندگان این حزب برای مخالفت با خروج از اتحادیه اروپا در همه پرسی روز پنج شنبه تلاش نکرده است، آنها وی را مقصر مهم نتیجه‌ای که در همه پرسی روز پنج شنبه حاصل شد، می‌دانند.

براساس گزارش‌ها دوشنبه شب، قانونگذاران خشمگین حزب کارگر در نشست پرمناقشه‌ای در پارلمان انگلیس به کوربین گفته‌اند که در راستای منفعت حزب کارگر از رهبری این حزب استعفا دهد.

روز دوشنبه گزارش شد که جرمی کوربین حمایت دو سوم از کابینه خود را از دست داده و بیش از 40 تن از قانونگذاران حزب کارگر نیز دست به شورش علیه وی زدند. با این وجود امروز (سه شنبه) جدیدترین گزارش‌ها حاکی از آن بوده که بالغ بر 150قانونگذار حزب کارگر قرار است به یک تلاش‌ هماهنگ برای سرنگون کردن جرمی کوربین از رهبری این حزب بپیوندند.

با این حال کوربین از تسلیم شدن در برابر این کودتای درون حزبی خودداری کرده و گفته که کناره‌گیری نخواهد کرد.

قرار است قانونگذاران در یک رای گیری محرمانه که غیر الزام آور است به کوربین رای عدم اعتماد دهند. با تصمیم قانونگذاران حزب کارگر برای دادن رای عدم اعتماد به کوربین درگیری‌های داخلی چندین روزه در این حزب به اوج خود خواهد رسید. منابع پیش بینی کرده‌اند بالغ بر 70 درصد معادل 150 نفر از قانونگذاران این حزب در رای گیری امروز به کوربین رای عدم اعتماد بدهند.

با این حال این نتیجه غیر الزام آور خواهد بود و انتظار می‌رود که کوربین به مبارزه برای تداوم رهبری‌اش بر حزب کارگر ادامه دهد.

دستیاران کوربین گفتند منتقدان وی که می‌خواهند او از رهبری حزب کارگر کنار برود باید یک چالش رسمی را کلید بزنند. آنها مطمئن هستند که اواز تهدید برکنار شدن جان سالم به در خواهد برد چرا که او همچنان حمایت فعالان مردمی را که در سال 2015 او را پیروز کردند، حفظ کرده است.

انتظار می‌رود که مخالفان کوربین بعد از رای عدم اعتمادی که امشب به او خواهند داد چالش رسمی را علیه رهبری وی با جلب امضای بیش از 51 قانونگذار پارلمان انگلیس یا پارلمان اتحادیه اروپا کلید بزنند.

ایسنا