رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات گردشگری استان تهران با اشاره به ضرر اقتصادی آژانس‌های گردشگری در پی ناآرامی‌های ترکیه گفت: در این شرایط، کشور آذربایجان در تلاش است تا جای ترکیه را برای گردشگران ایرانی‌ بگیرد.

وی در پاسخ به اینکه چه کشورهایی در حال حاضر در اولویت جایگزینی ترکیه برای مسافران ایرانی هستند، تصریح کرد: در جایگزینی مقاصد جدید سه ویژگی کیفیت خدمات، سهولت در صدور ویزا و قیمت تمام شده سفر در بازار، حائز اهمیت است.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات گردشگری تهران ادامه داد: به طور نمونه در حال حاضر کشور آذربایجان در تلاش است تا جای ترکیه را برای مسافران ایرانی بگیرد.

اباذری افزود: گردشگران ایرانی که به ترکیه سفر می‌کردند اکثراً گردشگران خرید و ساحلی بوده‌اند در نتیجه کشورهای جایگزین هم باید همین ویژگی‌ها را برای آنها داشته باشند.

وی درباره ترکیه گفت: ترکیه یکی از مقاصد سنتی سفرهای خارجی ایرانی‌هاست که با وضعیت موجود و پیش‌بینی شرایط بدتر از این قطعاً سفر به ترکیه باز هم کاهش بیشتری خواهد یافت.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات گردشگری تهران تصریح کرد: البته باید به این نکته هم توجه داشت که مدتی است تورهای خروجی ایران کاهش یافته است که این هم به وضعیت اقتصادی مردم برمی‌گردد.

فارس