در همین گیر و دار اما استاندار اصفهان در تشریح آخرین وضعیت ورزشگاه اعلام کرد این مجموعه فعلا نمی تواند پذیرای بازی های لیگ برتر باشد.رسول زرگرپور در همین ارتباط گفت: «اگر مشکل خاصی پیش نیاید نقش جهان در نیمه دوم شهریورماه و در سفر اسحاق جهانگیری معاون اول رییسجمهور افتتاح میشود. البته افتتاح این پروژه به این معنا نیست که آماده برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال است».
استاندار اصفهان ادامه داد: «ممکن است ورزشگاه افتتاح شود اما تا چند هفته هیچ مسابقهای در آن برگزار نشود. بنابراین قضیه افتتاح و برگزاری مسابقه در ورزشگاه نقشجهان دو مقوله جدا از هم است با این حال سخت پیگیر حل و فصل مشکلات باقی مانده هستیم تا طرفداران را با اخبار خوشی مواجه کنیم».
بنابراین ورزشگاهی که مراحل ساخت آن از اواسط دهه 60 آغاز شد با گذشت بیش از دو دهه هنوز به بهره برداری کامل نرسیده و بعید به نظر می رسد تا نیم فصل لیگ برتر بتواند از تیم هایی همچون سپاهان و ذوب آهن میزبانی کند.
نظرات کاربران