او با بیان اینکه همه اعضای تیم با بالاترین انگیزه در تمرینات حاضر می شوند، گفت: انگیزه ای که در تیم وجود دارد مثال زدنی است و مطمئن هستم اگر همه در کشور به معنای واقعی دست به دست هم بدهیم و برای موفقیت پرچم ایران تلاش کنیم، مطمئنا با وجود حریفان سرسختی که داریم اما راه آسانی برای صعود به جام جهانی خواهیم داشت. صعود به جام جهانی به سود کل کشور است و باعث خواهد شد ایران سربلندتر شود.
شجاعیان با اشاره به اهمیت حضور و حمایت تماشاگران اظهار کرد: ما خودمان را نیازمند حمایت تماشاگران می دانیم. وقتی تیم ملی بازی دارد، تماشاگران به معنای واقعی یار دوازدهم تیم ملی هستند. ان شاءالله مردم به استادیوم خواهند آمد و ورزشگاه آزادی پر خواهد شد. هواداران در ورزشگاه آزادی برای قطریها جهنم خواهند ساخت و ما هم می توانیم با شرایط بهتر مقابل حریف اولمان قرار بگیریم.
او با بیان اینکه در این اردو شرایط بهتری در مقایسه با اردوهای قبلی دارم، گفت: اردوی اولی که به تیم ملی دعوت شدم پیش از شروع اردو استرس زیادی داشتم و می خواستم هر طور شده خودم را به کادر فنی نشان بدهم. به هر حال حضور در جمع بهترین بازیکنان ایران هم استرس داشت و هم افتخار اما الان بعد از چند بار حضور در اردو به شرایط خیلی خوبی رسیده ام و می خواهم هر طور شده به تیم ملی کشور کمک کنم. حسی که بازیکنان بزرگتر تیم به جوانان می دهند، باعث رفاقت و صمیمت تیمی زیادی در تیم ملی شده و هیچ بازیکن تازه واری حس غریبگی پیدا نمی کند. در این اردو هم چند بازیکن جدید به تیم اضافه شده اند که وقتی با آنها صحبت می کنم، می گویند جو دوستانه خوبی در تیم ملی وجود دارد.
کاپ
نظرات کاربران