style="text-align: justify;">یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تاکید بر اینکه برجام توافق ملی است گفت که نباید انتقاد از برجام به ابزاری در دست گروه‌های سیاسی و سوءاستفاده از آن منجر شود.

وی با تاکید بر اینکه برجام توافق ملی است، افزود: برجام نباید دچار تفسیرهای تقلیل گرایانه و سطحی به عنوان ابزار مشروعیت بخشی به جناح‌ها و گروه‌های سیاسی شود. برجام توافق ملی و دیپلماسی است که در سطح ملی انجام شد و نتیجه آن برای کل کشور است. بر این اساس کسانی که بخواهند برجام را از دید جناحی نقد کنند راهشان خطاست و در مقابل تحلیل‌ درباره رفتارهای پس از برجام قابل بررسی است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه باید در موارد لزوم به مجریان اجرای برجام در داخل کشور نیز تذکر داده شود، گفت: اگر طرف خارجی نیز به تعهداتش در برجام عمل نکند باید برخوردهای لازم صورت گیرد؛ بنابراین پایش در رفتار پس از برجام امر درستی است اما انتقاد صرف، نفی و سوء استفاده از برجام درست نیست به خصوص اینکه تبدیل به ابزاری در دست گروه‌های سیاسی شود.

ایسنا