style="text-align:justify">دیمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه روز چهارشنبه با اعلام این موضوع، گفت: متاسفانه شاهد ادامه روحیه روسیه ستیزی در سطح حکومت آمریکا هستیم.

خبرگزاری ایتارتاس به نقل از سخنان لاوروف در جمع خبرنگاران نوشت: در زمان حاضر موضوع روسیه و رئیس جمهوری کشور ما در کارزار انتخاباتی آمریکا تعیین کننده می شود که اگر از این مساله در مسیر مثبت استفاده شود، برای مسکو خوشایند خواهد بود.
پسکوف تاکید کرد: سخنان اوباما در مورد روسیه که گویا دموکراسی وجود ندارد و آزادی بیان نقض می شود به برقراری فضای توام با اعتماد بین دو کشور هیچ کمکی نمی کند. این گونه مواضع اجازه نمی دهد، تلاش ها برای برقراری همکاری ها بین مسکو و واشنگتن به میزان محدودی از موفقیت ها برسد.
اوباما دیروز (سه شنبه) با انتقاد از دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت که الگوی وی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه است.
اوباما که تاکنون بارها با هدف حمایت از هیلاری کلینتون نامزد هم حزبی خود (دموکرات) از رقیب وی به شدت انتقاد کرده، در تازه ترین اظهارات خود، افزوده است: ترامپ می گوید که پوتین 90 درصد محبوبیت دارد، در حالیکه صدام هم همیشه مدعی بود 95 درصد محبوبیت دارد.

ایرنا