به گزارش خبرگزاری رویترز،‌ این اولین دیدار رو در روی یک هیات آمریکایی و مقام‌های کره‌شمالی در دو سال گذشته محسوب می‌شود. این سفر 24 تا 27 سپتامبر و با هماهنگی مرکز مشارکت جهانی ریچاردسون انجام شد. این گروهی غیر دولتی به رهبری بیل ریچاردسون،‌ فرماندار سابق نیومکزیکو و سفیر پیشین سازمان ملل است که سال‌هاست به عنوان میانجی میان کره‌شمالی و آمریکا فعالیت می‌کند.

این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرد، هیات مذکور درباره باز گرداندن بقایای سربازان آمریکایی از جنگ کره، احتمال کمک به قربانیان فجایع سیل‌های کره‌شمالی و درخواست آمریکا برای آزادی "اوتو اف. وارمبیر" از دانشجویان دانشگاه ویرجینیا که از ژانویه زندانی است، مذاکره کرد.

در این بیانیه آمده است: با هیات مرکز ریچاردسون به خوبی و با احترام رفتار شد. گفت‌وگوهای خوب و صادقانه‌ای هم درباره این مسائل صورت گرفتن و پیشرفت خوبی حاصل شد. این هیات با معاون وزیر امور خارجه کره‌شمالی و سایر مقام‌های این کشور دیدار کرد.

ایسنا